Ντούβνιακ: Έβλεπα τον Κόμματο και δεν το πίστευα…

Ευχαριστημένος από το γεγονός ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έδωσαν το 100% και πήραν τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι, εμφανίστηκε ο Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος δήλωσε κάτι παραπάνω από εντυπωσιασμένος από τα όσα έκανε ο Νέστορας Κόμματος.

Ευχαριστημένος από το γεγονός ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έδωσαν το 100% και πήραν τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι, εμφανίστηκε ο Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος δήλωσε κάτι παραπάνω από εντυπωσιασμένος από τα όσα έκανε ο Νέστορας Κόμματος.

Ο Σέρβος γκαρντ του ΠΑΟΚ τόνισε χαρακτηριστικά ότι ήταν κάτι πρωτόγνωρο το να βλέπει τον ηγέτη της ομάδας του Λινάρδου να ευστοχεί από κάθε σημείο του γηπέδου. Από εκεί και πέρα, εξήγησε πως θεωρεί πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη, καθώς ήρθε η ώρα να κερδίσει ο «Δικέφαλος» και μακριά από τη Θεσσαλονίκη, με την ευκαιρία του να είναι στο προσεχές ματς με το Ρέθυμνο.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ούρος Ντούβνιακ στον Sport 103 fm…

Για τη νίκη με το Μαρούσι: «Ηταν δύσκολα, αλλά το περιμέναμε γιατί αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που δεν είχε να χάσει τίποτα. Εμείς είχαμε την πίεση για τη νίκη και όσο περνούσε η ώρα η πίεση γινόταν και μεγαλύτερη».

Για το κλειδί της επιτυχίας: «Δεν παίξαμε άμυνα σε υψηλό επίπεδο, αλλά δεχτήκαμε και κάποια εκπληκτικά σουτ. Το Μαρούσι είχε έναν ασταμάτητο παίκτη τον Κόμματο. Ακόμα και με παίκτες πάνω του, έβρισκε στόχο. Έβαλε πολλά τρελά σουτ και ήταν κάτι που είδα για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Στα τελευταία λεπτά παίξαμε πιο καλή άμυνα και πετύχαμε το στόχο μας, φτάνοντας στη νίκη».

Για το αν φοβήθηκε στο τέλος μήπως έρθει η ήττα: «Ποτέ δεν πιστεύεις ότι θα χάσεις ένα παιχνίδι πριν το τελευταίο σφύριγμα. Δώσαμε το 100% και εγώ και οι συμπαίκτες μου ως το τέλος για πάρουμε τη νίκη».

Για τα καθοριστικά σουτ που πήρε και ευστόχησε: «Κοίταξα τα σουτ μου να βγαίνουν από το σύστημα και να κάνω το καλύτερο δυνατό. Δουλεύω πολύ το σουτ μου τελευταία και πιστεύω στον εαυτό μου».

Για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο και την παρουσία του Κρίστμας: «Δεν είναι NBA εδώ για να σκοράρουν πολύ συχνά οι παίκτες σαράντα πόντους. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες σε κάθε ομάδα. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλή άμυνα σε όλη τη διάρκεια. Πιστεύω πως μάθαμε αρκετά στη νίκη επί του Αμαρουσίου και ελπίζω να κερδίσουμε και εκτός έδρας το Ρέθυμνο, γιατί ήρθε η ώρα να κερδίσουμε μακριά από τη Θεσσαλονίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.