«Είμαστε απλήρωτοι για πολλούς μήνες»

Σε αποχή βρίσκονται από τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Σε αποχή βρίσκονται από τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Οι οικονομικές εκκρεμότητες είναι πολλές και οι παίκτες εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζουν ότι το πρόβλημα που πλέον αντιμετωπίζουν, είναι βιοποριστικό αφού παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες.
Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:
«Επειδή το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει τίποτα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.
Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ είναι σε οριακό σημείο και οι αντοχές μας έχουν ήδη εξαντληθεί εδώ και καιρό. Κάναμε τρομερή υπομονή σε ένα κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί από το καλοκαίρι, αφού εκτός από το γεγονός του ότι είμαστε απλήρωτοι για πολλούς μήνες, δεν έχουμε ούτε καν τα βασικά για να λειτουργήσουμε ως ομάδα.
Δεν υφίσταται όρος ομάδα όταν δεν υπάρχει θέρμανση και ζεστό νερό για μπάνιο και ελλιπή ιματισμό. Δεν νοείται 4 άτομα να μένουν στο ίδιο σπίτι χωρίς θέρμανση, ούτε νοείται κάθε μέρα να ψάχνουμε 10 ? για βενζίνη για να έρθουμε στην προπόνηση.
Τα προβλήματα αυτά μας οδήγησαν στην ομόφωνη απόφαση να απέχουμε από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Επειδή το πρόβλημα πλέον είναι βιοποριστικό, ζητάμε να βρεθεί άμεση λύση και καλούμε τους υπεύθυνους και όσους αγαπούν πραγματικά την ομάδα να σταθούν στο πλάι μας.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας».
Από εκεί και πέρα, πραγματοποιήθηκε στο εργατικό κέντρο Γιαννιτσών η έκτακτη γενική συνέλευση της Αναγέννησης όπου ξεκαθαρίστηκε ότι η ΠΑΕ δεν πωλείται.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.