Χαρούμενος για Μπάριος ο Κλοπ

Ικανοποιημένος για την παραμονή του Λούκας Μπάριος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, είναι ο τεχνικός της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ.

Ικανοποιημένος για την παραμονή του Λούκας Μπάριος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, είναι ο τεχνικός της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ. Ο 27χρονος στράικερ βρέθηκε στο «στόχαστρο» αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων στη μετεγγραφική περίοδο του Γενάρη, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια επίσημη εξέλιξη για την πώληση του παίκτη.

Ο Παραγουανός άσος που τραυματίστηκε στο περασμένο Κόπα Αμέρικα με αποτέλεσμα να χάσει τις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει μια θέση στη βασική ενδεκάδα. Παρ’ όλα αυτά ο Κλοπ είναι αρκετά ενθουσιασμένος με την παραμονή του στην ομάδα.

«Δεν υπήρξαν προσπάθειες από την πλευρά μας για να τον πουλήσουμε και προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόφασή του. Εμείς ήμασταν «ανοιχτοί» σε κάθε ενδεχόμενο γιατί καταλαβαίνουμε πως ένας παίκτης της δικής του ποιότητας θα ήθελε μια μετακίνηση εξαιτίας της κατάστασης. Αλλά καμία συμφωνία δεν επήλθε είτε με τον Λούκας είτε με εμάς», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.