Τελειώνει του Δώνη στο «τριφύλλι»

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, σχετικά με τις επαφές του Νίκου Νταμπίζα με τον Γιώργο Δώνη, προκειμένου να αναλάβει ο δεύτερος την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, σχετικά με τις επαφές του Νίκου Νταμπίζα με τον Γιώργο Δώνη, προκειμένου να αναλάβει ο δεύτερος την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο έμπειρος τεχνικός θέλει πρώτα να πάρει κάποιες εγγυήσεις από την πλευρά του «τριφυλλιού», πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτές οι εγγυήσεις έχουν να κάνουν με την οικονομική κατάσταση στην ομάδα και την επόμενη ημέρα, μετά τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά της Pan Asia». 

Παράλληλα, ο Δώνης έχει ζητήσει να μην υπάρξουν αποχωρήσει με προσφυγές από το ρόστερ της ομάδας, ώστε να έχει στη διάθεσή του, το καλύτερο δυνατό υλικό. Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση κάποιον νεαρών παικτών, ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εξελίξεις αναμένονται έως το τέλος της εβδομάδας, στο θέμα του νέου προπονητή στο «τριφύλλι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.