Σκυταλοδρομία «Ειρήνης» στις 2 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων

Σκυταλοδρομία με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών, γονέων αλλά και κάθε φίλου της «Ειρήνης» θα διοργανωθεί από τον ΑΟ Κύδων Χανίων στο πλαίσιο διεξαγωγής του διεθνούς μίτινγκ στίβου «70α Βενιζέλεια» το Σάββατο, 2 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο της πόλης.

Σκυταλοδρομία με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών, γονέων αλλά και κάθε φίλου της «Ειρήνης» θα διοργανωθεί από τον ΑΟ Κύδων Χανίων στο πλαίσιο διεξαγωγής του διεθνούς μίτινγκ στίβου «70α Βενιζέλεια» το Σάββατο, 2 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο της πόλης. 

Οι αγώνες ήταν δεκαετίες τώρα, αφιερωμένοι στον Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο, την Ειρήνη και την Φιλία των Λαών. Για το λόγο αυτό, στα φετινά «Βενιζέλεια», τονίζοντας το σκοπό των αγώνων, θα διοργανωθεί η σκυταλοδρομία «Ειρήνης» με σύνθημα «Ειρήνη στη Μέση Ανατολή», μία περιοχή που χρόνια τώρα βασανίζεται από τα δεινά του πολέμου με θύματα πρώτα και κύρια μικρά παιδιά και ανυπεράσπιστους ανθρώπους.

«Στην οργανωτική Επιτροπή της Σκυταλοδρομίας Ειρήνης θα συμμετάσχουν ισότιμα όλοι οι σύλλογοι και μαζικοί φορείς που θα δηλώσουν συμμετοχή. Καλούμε όλους του Χανιώτες και κάθε μαζικό σύλλογο που θέλει να συμμετάσχει με τα μέλη του, να δώσουν το παρών στην σκυταλοδρομία αυτή φορώντας το μπλουζάκι με το περιστέρι της Ειρήνης για να στείλουμε το μήνυμα σε όλο τον κόσμο! Δηλώστε συμμετοχή για να είστε και εσείς εκεί!! Κάθε ένας που θα μετάσχει στην σκυταλοδρομία της Ειρήνης, θα τρέξει 50 μέτρα», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Κύδωνα.

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι θα πάρουν μέρος εκατοντάδες άτομα όλων των ηλικιών, τα οποία μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο www.kydonchania.gr/peace, αναγράφοντας όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για να έρθει ο σύλλογος σε επαφή μαζί τους και να τους προμηθεύσει το μπλουζάκι της σκυταλοδρομίας.

Η οργανωτική Επιτροπή: ΑΟ Κύδων, Δήμος Χανίων, Δήμος Πλατανιά. Δήμος Αποκόρωνα, Δήμος Σφακίων, ΝΟΧ, ΟΑΧ, Ελευθέριος Βενιζέλος, ΕΠΣ Χανίων, ΑΟ Ακρωτηρίου, ΟΑ Σούδας, Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων, ΣΥΝΚΑ, ΑΠΣ Απόλλων Αγ. Ιωάννη, ΑΠΣΝ Χανίων Σ. Καγιαλές, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Leptos Estates, Ακαδημίες Πλατανιά, Γαλανόλευκος Φάρος, ΓΣ ΕΑ Χανίων, Εκπολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Cretan Gunners, Ενωση Γυμναστών Χανίων, ΟΦΣΧ, ΠΑγχανιακός, Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων, ΣΦΠΧ, Ταλώς, ΓΣ Χανίων, Ωρίωνας, Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Gracie Barra Crete.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.