Παίρνει σειρά ο Μεχία

Την Τετάρτη (23/5) αναμένεται το τελευταίο ραντεβού των διοικούντων την ΠΑΕ ΑΟΞ με τον εκπρόσωπό του για να κλείσει το θέμα.

Την Τετάρτη (23/5) αναμένεται το τελευταίο ραντεβού των διοικούντων την ΠΑΕ ΑΟΞ με τον εκπρόσωπό του για να κλείσει το θέμα. 

Η πρώτη ανακοίνωση που έβγαλε η διοίκηση του ΑΟΞ για τη σεζόν 2018-2019 αφορούσε το τέλος της συνεργασίας με τον Αντριάν Λουσέρο. Η επόμενη αναμένεται να αφορά τον Αλφρέντο Μεχία.

Συγκεκριμένα, για την Τετάρτη (23/5) κλείστηκε ραντεβού μεταξύ των διοικούντων την ομάδα της Ξάνθης και του εκπροσώπου του παίκτη. Σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να τεθεί το θέμα της παραμονής ή όχι του Μεχία και τη νέα σεζόν στο σύλλογο, με τις περισσότερες πιθανότητες να συγκλίνουν στην αρνητική κατάληξη της υπόθεσης.

Όπως και να έχει, η συνάντηση αυτή ενδέχεται να είναι η τελευταία και σύντομα να ακολουθήσει η ανακοίνωση από τον ΑΟΞ. Αυτό που λένε οι πληροφορίες είναι ότι οι άνθρωποι της Ξάνθης έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Μεχία στη θέση που αγωνίζεται, αυτή του αμυντικού μέσου. Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα αλλάξει κάτι, ώστε να μείνει ο παίκτης από την Ονδούρα και την επόμενη σεζόν στην ομάδα. Κοντός ψαλμός…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.