Σμιθ: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Η συγκέντρωση είναι το στοιχείο που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ προκειμένου να φύγει νικητής από την Κωνσταντινούπολή σύμφωνα με τον Στίβεν Σμιθ.

Η συγκέντρωση είναι το στοιχείο που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ προκειμένου να φύγει νικητής από την Κωνσταντινούπολή σύμφωνα με τον Στίβεν Σμιθ. Ο Αμερικανός φόργουορντ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα αναφέρθηκε στην ήττα από την Ούνιξ Καζάν και τόνισε πως το σημαντικό είναι πως θα αντιδράσεις μετά από τέτοιες καταστάσεις.

«Κι οι δύο ομάδες θέλουν πάρα πολύ τη νίκη, άρα θα γίνει μία δυνατή μάχη, ενώ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ότι αμέσως μετά θα υποδεχτούμε την ίδια. Χάσαμε την περασμένη εβδομάδα, δεν μας άρεσε αυτό, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Έχουμε τις προσεχείς αναμετρήσεις για να επανορθώσουμε. Το σημαντικό είναι πώς αντιδράς σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, αλλά, επαναλαμβάνω, το σημαντικό είναι πώς αντιδράς. Πρέπει να παίξουμε καλά, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας και στις δυνατότητές μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στίβεν Σμιθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.