Ριαβόγλου: «Ζητώ συγνώμη…»

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο απέστειλε ο Κώστας Ριαβόγλου και ζητά συγνώμη για το εξαιρετικά σκληρό ύψος της προ ημερών ανακοίνωσης για τη διαιτησία στην αναμέτρηση τη Βέροια.

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο απέστειλε ο Κώστας Ριαβόγλου και ζητά συγνώμη για το εξαιρετικά σκληρό ύψος της προ ημερών ανακοίνωσης για τη διαιτησία στην αναμέτρηση τη Βέροια.
Πάντως, ο νόμιμος εκπρόσωπος της μακεδονικής ΠΑΕ, σημειώνει πως συμμερίζεται απόλυτα την αγανάκτηση των ποδοσφαιριστών για όσα συνέβησαν το Σάββατο.

Το περιεχόμενο της αποστολής:
«ΠΡΟΣ: Πρόεδρο ΕΠΟ, κύριο Πιλάβιο Σοφοκλή
ΚΟΙΝ: Πρόεδρο Football League, κύριο Καλογιάννη Σπύρο
           ΚΕΔ/ΕΠΟ
Πρόεδρο ΕΠΣ Κιλκίς, κύριο Χατζηαποστόλου Βασίλη
           Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κιλκίς
Κύριε Πρόερδε,
Ως ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας (δυστυχώς για μένα), ζητώ συγγνώμη προσωπικά για το ύφος και τη φρασεολογία της από 28/01/2012 επιστολής. Παρόλα αυτά συμμερίζομαι απόλυτα την αγανάκτηση των ποδοσφαιριστών, των προπονητών, του ΔΣ και των φιλάθλων του Αγροτικού Αστέρα για την κακή και απαράδεκτη διαιτησία του κυρίου Σέζου του Συνδέσμου Κιλκίς.

Όπως προανέφερα, ναι μεν είμαι ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ως Πρόερδος στα χαρτιά, όμως δε συμμετέχω ενεργά στις διαδικασίες του Αγροτικού Αστέρα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει, ότι έχω σταματήσει να προασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας, που υπηρέτησα τόσα χρόνια, την οποία με πολλούς κόπους και δυσκολίες φέραμε και διατηρήσαμε στη Β Εθνική, σεβόμενοι τα θεσμοθετημένα όργανα του ποδοσφαίρου και τρέφοντας ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό στο πρόσωπό σας.

Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ζητεί να ληφθούν υπόψη τόσο η έκθεση του παρατηρητή όσο και το DVD της αναμέτρησης, ώστε να έχετε μια πλήρη και εμπεριστατωμένη άποψη για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα του Αγροτικού Αστέρα με τη Βέροια και εσείς αλλά και ο αρχιδιαιτητής κύριος Δούρος, στον οποίο έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη για το έργο που μπορεί να επιτελέσει στην ελληνική διαιτησία.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ
Κωνσταντίνος Ριαβόγλου». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.