Έμερι: «Μόνο αρνητικό το Champions League»

Ο Ουνάι Έμερι τόνισε πως η εφετινή σεζόν της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν επιτυχημένη, αν εξαιρέσει κανείς τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League.
Θωμάς Ναλμπάντης
09/05/2018 • 21:15
Ο Ουνάι Έμερι
  • shares
Ο Ουνάι Έμερι τόνισε πως η εφετινή σεζόν της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν επιτυχημένη, αν εξαιρέσει κανείς τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League. Ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την κατάκτηση του νταμπλ και υπογράμμισε πως το μέλλον του θα το αποφασίσει μετά το τέλος της εφετινής σεζόν.

Αρχικά, ο τεχνικός των Παριζιάνων δήλωσε: «Είναι ένας τίτλος, και κάθε τίτλος για εμάς είναι ένας στόχος. Η ομάδα έκανε μία καλή πορεία ως την αποψινή βραδιά. Είμαι χαρούμενος με τη φετινή σεζόν. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα λίγα αρνητικά, όπως αυτό που συνέβη στο Champions League».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ωστόσο νομίζω ότι η ομάδα τη φετινή σεζόν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και θέλαμε συνεχώς να σκοράρουμε. Για αυτό είμαι χαρούμενος. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσουμε να διασκεδάσουμε τα παιχνίδια που απομένουν. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Μετά το τέλος της χρονιάς θα δούμε τι θα συμβεί».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/01/2019 • 10:12