Ο Μανέ «ντύνει» τους συγχωριανούς του για τον τελικό!

Ο Σαντιό Μανέ έστειλε 300 φανέλες της Λίβερπουλ στο χωριό του για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Σαντιό Μανέ έστειλε 300 φανέλες της Λίβερπουλ στο χωριό του για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Πριν από 13 χρόνια, ο πιτσιρικάς τότε Μανέ, είχε παρακολουθήσει μαζί με έναν φίλο του, φανατικό οπαδό των «ρεντς», την μεγάλη ανατροπή της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ στον τελικό του 2005 κόντρα στην Μίλαν.

Αύριο θα είναι η σειρά του να δώσει το παρών σε έναν τελικό και έτσι το χωριό Μπαμπάλι, στα νότια της Σενεγάλης, θα ντυθεί στα κόκκινα για να υποστηρίξει το «δικό» της παιδί στο Κίεβο, 5.600 χιλιόμετρα μακριά.

«Η οικογένεια μου μένει ακόμα στο χωριό, η μητέρα μου και ο θείος μου. Στο χωριό ζουν 2000 άνθρωποι και κανένας δεν θα δουλέψει, όλοι θα δουν τον τελικό. Θα είναι κάτι τρελό. Αγόρασα 300 φανέλες της Λίβερπουλ και τις έστειλα στους συγχωριανούς μου για να τις φορέσουν την ημέρα του τελικού», είπε ο Σενεγαλέζος άσος, που θυμήθηκε τη μέρα που είδε την Λίβερπουλ από την τηλεόραση να αναδεικνύεται για πέμπτη φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Το έβλεπα στο Μπαμπάλι με έναν πολύ καλό μου φίλο, ο οποίος στο 3-0 της Μίλαν σταμάτησε να παρακολουθεί. Ήρθε μετά το τέλος του τελικού και δεν το πίστευε ότι η Λίβερπουλ είχε κερδίσει. Το όνομά του είναι Γιουσούφ Ντιατά. Μίλησα μαζί του, είναι ακόμα φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ και μου ζήτησε αυτή την φορά να μην μείνουμε πίσω με 3-0. Αν μου έλεγες το 2005 ότι θα έπαιζα κι εγώ σε έναν τελικό θα έλεγα ότι είναι κάτι απίστευτο. Όταν το σκέφτομαι απλά χαμογελώ».

Ο Μανέ, τονίζει πάντως ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης:

«Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Το έχουν κερδίσει δύο συνεχόμενες φορές και θέλουν το τρίτο. Τους σεβόμαστε, αλλά έχουμε κι εμείς ιστορία. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα κάνουμε το καλύτερο. Έχουμε ποιότητα και ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο. Μετά τα παιχνίδια με την Πόρτο σκεφτήκαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε  μέχρι το τέλος. Δεν νιώθω πίεση, είμαι ευτυχισμένος και ανυπόμονος. Είμαστε στην καλύτερη κατάσταση, δεν υπάρχει κούραση και είμαστε φρέσκοι».

Ο Μανέ αποτελεί μέρος της πιο παραγωγικής επιθετικής γραμμής φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ και τονίζει σχετικά:

«Είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε σε τόσο υψηλό επίπεδο. Δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτό. Με τιμά να παίζω δίπλα σε τόσο μεγάλους παίκτες. Ο κόσμος μιλά για τους τρεις μπροστά, αλλά όλη η ομάδα μας κάνει καλύτερους. Κάνουν πολύ καλή δουλειά πίσω μας και μας βοηθούν να σκοράρουμε. Ο Φαν Ντάικ είναι μεγάλος αμυντικός, έκανε καλά πράγματα στην Σαουθάμπτον και τώρα λατρεύουμε όσα κάνει στη Λίβερπουλ. Είναι ένας από τους καλύτερους στην Πρέμιερ Λιγκ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.