Τελευταία προπόνηση στο «Γεντί Κουλέ»

Την τελευταία προπόνηση για φέτος στο «Γεντί Κουλέ» αλλά τελευταία και για τη Football League, πραγματοποίησαν το Σάββατο οι παίκτες του ΟΦΗ.

Την τελευταία προπόνηση για φέτος στο «Γεντί Κουλέ» αλλά τελευταία και για τη Football League, πραγματοποίησαν το Σάββατο οι παίκτες του ΟΦΗ.

Την Κυριακή, οι Κρητικοί θα παίξουν απέναντι στη Σπάρτη και θέλουν νίκη προκειμένου να πανηγυρίσουν πέρα από την εξασφαλισμένη άνοδο, και το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία. 

Μετά το τέλος της προπόνησης,6 με την προτροπή του Νίκου Παπαδόπουλου, όλοι οι παίκτες έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία,  αγκαλιάστηκαν, φώναξαν δυνατά ένα και έφυγαν για τα αποδυτήρια.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος, για το παιχνίδι με τη Σπάρτη, πήρε όλους τους παίκτες στην αποστολή και λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, θα ανακοινώσει τους 18.

«Καλή επιτυχία στον Ηρόδοτο»

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΟΦΗ εύχεται καλή επιτυχία στον έτερο σπουδαίο σύλλογο του Ηρακλείου, τον Ηρόδοτο, προκειμένου να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αήττητο Σπατών και να εξασφαλίσει την άνοδο στη Football League.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα του Ηροδότου, στο παιχνίδι που θα δώσει την Κυριακή με τον Αήττητο Σπάτων. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Ηρόδοτο, νίκη και άνοδο στην Β’ Εθνική, για το καλό του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.