Νέο ξεκίνημα

Νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός ο οποίος υποδέχεται απόψε (19:30, Novasports 1) τον Εργοτέλη στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός ο οποίος υποδέχεται απόψε (19:30, Novasports 1)  τον Εργοτέλη στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Στόχος των “ερυθρόλευκων” είναι να πετύχουν ένα σερί νίκες με την ελπίδα να καλύψουν τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να πετύχουν ένα γκολ στα πρώτα είκοσι λεπτά της αναμέτρησης, ώστε να απλοποιήσουν τα πράγματα. «Αν τους βάλουμε ένα γκολ θα είναι πιο εύκολα για τη συνέχεια, επειδή θα αναγκαστούν να ανοιχτούν και να παίξουν ποδόσφαιρο» είπε ο Βάσκος.

Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε στο σημερινό ματς. Έτσι ο 48χρονος προπονητής αναμένεται να παρατάξει:  Κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, στην άμυνα τους Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαρκάνο, στο κέντρο οο Ορμπάιθ και Μανιάτης, έχοντας μπροστά τους τους Φετφατζίδη, Ιμπαγάσα και Αμπντούν, με τον Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Μακούν, Μόνχε, Μιραλάς και Ντιόγο. Εκτός έμειναν οι Φέισα, Τζεμπούρ, Χολέμπας, Τοροσίδη και Φουστέρ. Ο Ολυμπιακός μετρά έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες, με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο Φάληρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.