Ρανιέρι: «Και του χρόνου στη Ναντ»

09/04/2018 • 16:27
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι
  • shares
Στην απόφασή του να παραμείνει προπονητής της Ναντ και την επόμενη σεζόν αναφέρθηκε ο Κλάουντιο Ρανιέρι, παρά τη φημολογία που τον θέλει να αναλαμβάνει την εθνική ομάδα της Ιταλίας.
 
Ο πρώην τεχνικός της Λέστερ θεωρείται ως ένας από τους υποψήφιους για τη «σκουάντρα ατζούρα», μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Μουντιάλ και την απομάκρυνση του Τζιαν Πιέρο Βεντούρα.
 
Αρχικά, είχε πει ότι μπορεί να ζητήσει από τη διοίκηση της Ναντ να τον αποδεσμεύσει, αν τον καλέσει η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αλλά τώρα υποστηρίζει ότι θα μείνει στη Γαλλία για άλλη μία χρονιά.
 
«Εχω συμβόλαιο με τη Ναντ. Τα μέσα ενημέρωσης λένε τη μία μέρα ότι αναλαμβάνω την Ιταλία και την επόμενη ότι πάω στη Νις. Θα είμαι και του χρόνου στη Ναντ όμως, επειδή έχω κάνει συμφωνία μαζί της για δύο χρόνια», συμπλήρωσε.
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.