Προτεραιότητα της Μπεσίκτας ο Μήτρογλου

Στην κορυφή της μετεγγραφικής λίστας της Μπεσίκτας, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής φέρεται να βρίσκεται το όνομα του Κώστα Μήτρογλου.
Θωμάς Ναλμπάντης
28/03/2018 • 14:24
O Κώστας Μήτρογλου
  • shares
Στην κορυφή της μετεγγραφικής λίστας της Μπεσίκτας, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής φέρεται να βρίσκεται το όνομα του Κώστα Μήτρογλου. Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, η τουρκική ομάδα αναμένεται να έχει επαφές με την Μπενφίκα στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να αποκτήσει τον διεθνή Έλληνα επιθετικό.

Η Μαρσέιγ από την πλευρά της δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Μήτρογλου, ο οποίος φαίνεται πως έχει αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής του στη Μασσαλία και τη νέα σεζόν, μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η τουρκική ομάδα ελπίζει πως θα καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τους «αετούς» της Λισσαβόνας, δαπανώνοτνας μέρος από τα 25 εκατομμύρια ευρώ που έχει εισπράξει από τη μετεγγραφή του Τσενκ Τοσούν στην Έβερτον. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.