Συνεχίζει να βοηθά στη Μάνδρα (video)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσφορά στην Μάνδρα Αττικής, με εργασίες στην πλατεία Κοροπούλη και τον δημοτικό κινηματογράφο.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσφορά στην Μάνδρα Αττικής, με εργασίες στην πλατεία Κοροπούλη και τον δημοτικό κινηματογράφο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, δείτε και το σχετικό video:

«Με την τεράστια συμβολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής στην πλατεία Κοροπούλη και τον δημοτικό κινηματογράφο.

Από την πρώτη ημέρα, κατά την οποία οι πλημμύρες χτύπησαν τη Μάνδρα Αττικής και έφεραν την τραγωδία, ο Ολυμπιακός ήταν εκεί. Άπλωσε το χέρι του, προσέφερε βοήθεια και δεν σταμάτησε ποτέ. Με υλικά αγαθά, είδη πρώτης ανάγκης, έμψυχο δυναμικό και αμέτρητες ώρες εργασίας, η επιθυμία του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, να σταθεί ο Ολυμπιακός στο πλευρό των ανθρώπων της περιοχής, προκειμένου να χτίσουν ξανά επάνω στα… χαλάσματα, έγινε, από την πρώτη στιγμή, πράξη.

Την Τετάρτη 30/5, τα συνεργεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλη Βασιλειάδη, να έχει τη γενική εποπτεία και τον συντονισμό των εργασιών, δούλεψαν ακούραστα, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες την πλήρους ανακαίνισης της πλατείας Κοροπούλη, αλλά και του δημοτικού κινηματογράφου. Παρών ήταν και ο κ. Νίκος Βαμβακούλας, ο οποίος συμμετείχε στις εργασίες.

Συγκεκριμένα, έγινε πλήρης πετρόστρωση, πλακόστρωση και τσιμεντόστρωση στην πλατεία. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανέλαβε πλήρως τον ηλεκτροφωτισμό της, αλλά και τα παγκάκια τα οποία τοποθετήθηκαν στην πλατεία, αρίστης ποιότητας και κατασκευής. Φυσικά, είχαν γίνει (νωρίτερα) δενδροφυτεύσεις, ενώ παράλληλα τα έργα συνεχίστηκαν με την αποκατάσταση των μαρμάρων του μνημείο του Βαγγέλη Κοροπούλη, αλλά και την αποκατάσταση του κλιμακοστασίου, στο πλάι της πλατείας. Τοποθετήθηκε νέα πλακέτα, δαπάνη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ παράλληλα, η ανακαίνιση περιλαμβάνει και τοποθέτηση νέας ράμπας, η οποία διευκολύνει την πρόσβαση στους ηλικιωμένους, στα καρότσια των βρεφών, αλλά και τα ΑΜΕΑ.

Ωστόσο, η προσπάθεια του Ολυμπιακού, να επαναφέρει τη ζωή στη Μάνδρα σε μία κανονικότητα, δεν σταματά εκεί. Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον δημοτικό κινηματογράφο της Μάνδρας. Αναστήλωση του τοιχίου, με οπλισμένο σκυρόδεμα, πλήρης ελαιοχρωματισμός, νέες εγκαταστάσεις φιλοξενίας των πελατών, πόρτες και άλλα πολλά. Ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσω του ηγέτη του, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, δεσμεύθηκε από την πρώτη στιγμή να βοηθήσει. Και το πράττει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυνε η δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας, κα. Ιωάννα Κριεκούκη, προς τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για το ότι έκανε πράξη τα λόγια του και από την πρώτη ημέρα έθεσε στη διάθεση των συνανθρώπων μας στη Μάνδρα, τον μηχανισμό του Ολυμπιακού, του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας.

«Έχω τέτοια χαρά που δεν περιγράφεται, όταν έχω δίπλα μου όλα αυτά τα παιδιά του Ολυμπιακού. Και πάνω απ’ όλα τον Ολυμπιακό σαν ιδέα, σαν θεσμό, που τον έχουμε δίπλα μας από την πρώτη μέρα της καταστροφής. Ήταν ο πρώτος που ήρθε στην πόλη μας και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Και είμαι σίγουρη ότι είναι ο τελευταίος που θα φύγει.Αλλά εμείς δεν θα τον αφήσουμε να φύγει. Γιατί για εμάς θα είναι πραγματικά ένας φίλος για όλη μας τη ζωή. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο και όλους τους συνεργάτες του, για όλη τη στήριξη, την ανιδιοτελή και την θερμή και την αναντικατάστατη, που μας πρόσφερε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα, εκ μέρους όλων των πολιτών», ήταν οι δηλώσεις της κας. Κριεκούκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.