Νέα ήττα για την Άρσεναλ

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ γνώρισε η Άρσεναλ, που έχασε με 3-2 από τη Σουόνσι εκτός έδρας.

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ γνώρισε η Άρσεναλ, που έχασε με 3-2 από τη Σουόνσι εκτός έδρας. Μετά από ένα παιχνίδι με εντυπωσιακή εξέλιξη στο σκορ, οι “κανονιέρηδες” έφυγαν με άδεια χέρια από το “Λίμπερτι” και έμειναν τέσσερις βαθμούς μακριά από την τετράδα, ισόβαθμοι με τη Νιουκάστλ στους 36 πόντους.


Ο πρώτος σκόρερ της Άρσεναλ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν οι φιλοξενούμενοι. Οι Ουαλοί, που προέρχονταν από το “διπλό” επί της άστον Βίλα, ισοφάρισαν στο 16′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σινκλέρ, ενώ πήραν το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ντάιερ στο 58′.


Ο Βενγκέρ έριξε και πάλι στη “μάχη” τον Ανρί, όπως στο ματς με τη Λιντς, αλλά αυτή τη φορά η παρουσία του Γάλλου δεν ήταν αρκετή για να οδηγήσει την Άρσεναλ στη νίκη. Οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν στο 69′ με τον Γουόλκοτ, αλλά πριν κωπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Γκράχαμ στο αμέσως επόμενο λεπτό έδωσε και πάλι το προβάδισμα στη Σουόνσι, αυτή τη φορά οριστικά.


ΣΟΥΟΝΣΙ: Φορμ, Τέιλορ, Γουίλιαμς, Άνχελ, Κόλκερ, Αγκουστιέν (46′ Σίγκουρντσον), Ντάιερ (82′ Ράουτλετζ), Σινκλέρ, Μπρίτον, Άλεν, Γκράχαμ (90’+3′ Λίτα)


ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέσνι, Μερτεζάκερ (77′ Τσάμπερλεν), Τζουρού, Κοσιελνί, Μίκελ, Μπεναγιούν (63′ Ροσίτσκι), Σονγκ, Αρσάβιν (63′ Ανρί), Ράμσεϊ, Φαν Πέρσι, Γουόλκοτ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.