Μώραλης: «Ολυμπιακός δεν είναι μόνο μπάλα»(vid)

Στο κοινωνικό πρόσωπο του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιάννης Μώραλης, μετά το τέλος της εκδήλωσης στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια.

Στο κοινωνικό πρόσωπο του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιάννης Μώραλης, μετά το τέλος της εκδήλωσης στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια. Ο εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τόνισε πως ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βοηθά και όσους χρειάζονται ανάγκη, ενώ μίλησε και για την εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε την Κυριακή, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Χαρακτηριστικά, ο Μώραλης τόνισε: «Γενικά η πρώτη έννοια του Ολυμπιακού, είναι να παίζει μπάλα. Η δεύτερη όμως εξίσου σημαντική, είναι να βοηθάει το κόσμο, σε αυτές τις δύσκολες περιόδους! Σκοπός είναι να βοηθάμε το συνάνθρωπό μας, όποτε το χρειάζεται και το έχει ανάγκη. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο βρεθήκαμε σήμερα εδώ, σ’ ένα χώρο, σε μια εκδήλωση που έχει να κάνει με παιδιά, στα Καμίνια, που είναι φυσική μας έδρα, ενώ να είστε σίγουρι πως θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις».

Από την πλευρά του, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τόνισε: «Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε χαρά, που είναι ο βασικός σκοπός μας σε αυτές τις εκδηλώσεις και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά για όλους με υγεία πάνω απ’ όλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.