Παντελίδης : «Θα δείξουμε αυτό που πρέπει. Στόχος το γκολ!» (video)

Την αισιοδοξία του για τον αυριανό αγώνα του Άρη στη Νορβηγία εξέφρασε ο προπονητής Σάββας Παντελίδης μιλώντας στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου στο «Άκερ Στάντιον» του Μόλντε χαρακτήρίζοντας άδικη την απόφαση της ΟΥΕΦΑ με την οποία δεν θα βρεθεί ο ίδιος στον πάγκο της ομάδας του

Την αισιοδοξία του για τον αυριανό αγώνα του Άρη στη Νορβηγία εξέφρασε ο προπονητής Σάββας Παντελίδης μιλώντας στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου στο «Άκερ Στάντιον» του Μόλντε, παρότι όπως είπε ο πλαστικός χλοοτάπητας είναι κάτι που ασφαλώς αποτελεί πλεονέκτημα για την αντίπαλη ομάδα!

«Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε την κλήρωση, γνωρίζαμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Μειονέκτημα για εμάς είναι το πλαστικό γήπεδο και το πλαστικό τερέν, πλεονέκτημα για τον αντίπαλο, αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Θα δείξουμε αυτό που πρέπει στο… πρώτο ημίχρονο, όπως είναι αυτό ματς. Στόχος να πετύχουμε ένα γκολ προκειμένου να αποκτήσουμε ένα παραπάνω αβαντάζ ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού..»

Ο τεχνικός του Άρη δεν θα βρίσκεται στον πάγκο στο αυριανό ματς καθώς τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική από την ΟΥΕΦΑ. Ο ίδιος το σχολίασε χαρακτηρίζοντας άδικη τη συγκεκριμένη απόφαση.

Δεν έχω τιμωρηθεί ποτέ ξανά. Γενικά δεν δίνω πολλά δικαιώματα. Είναι άδικο διότι αυτό που έγινε στην Κύπρο δεν ήταν καλό. Οποιοσδήποτε θα γυρνούσε να κοιτάξει. Μέσα στο γήπεδο η ομάδα ακούει λίγο τις εντολές της ομάδας. Δεν θα την επηρεάσει”.

Αναφερόμενος στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του όπως και στην ενδεκάδα η οποία θα επιλεγεί, τόνισε :

Δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην έχει τακτική. Σχεδιάζεις ένα παιχνίδι, πως να σταματήσεις τον αντίπαλο και να εκμεταλλευτείς τις αδυναμίες του. Αν δεν το κάνεις αυτό, έχεις ένα κοπάδι γίδια μέσα στο γήπεδο. Εμείς δεν μπορούμε να αμυνθούμε πολύ ώρα. Αρα ο πρώτος στόχος είναι να πετύχουμε ένα τέρμα.
Για την ενδεκάδα έχω αποφασίσει εδώ και δύο ημέρες. Είδα πράγματα στις προπονήσεις. Αυτά που ήθελα. Και αποφάσισαν μεταξύ των καλύτερων. Είναι πολύ καλό αυτό για έναν προπονητή..
»

Τους παίκτες εκπροσώπησε στην Συνέντευξη Τύπου ο Γάλλος Νικολά Ντιγκινί μιλώντας κι αυτός για την ανάγκη ενός γκολ από την πλευρά της ομάδας του, όπως και την όσο γίνεται καλύτερη προσαρμογή στον πλαστικό χλοοτάπητα:

«Σίγουρα πρέπει να προσαρμοστούμε. Χθες προπονηθήκαμε σε συνθετικό χλοοτάπητα, όπως θα κάνουμε και απόψε. Είμαστε μία ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο και ίσως ο αγωνιστικός χώρος να μας βοηθήσει.
Η Μόλντε παίζει εντελώς διαφορετικά από την ΑΕΛ που αντιμετωπίσαμε πρόσφατα.
Εχουν διαφορετική τακτική, όπως θα είναι διαφορετική και η δική μας. Θα συγκρίνω το αυριανό ματς με εκείνο που δώσαμε στην Κύπρο. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε περισσότερη ένταση στο ματς και τακτικά θα αλλάξουμε κάποια πράγματα
Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Να κοιτάξουμε να πάρουμε μία ισοπαλία, να μην δεχθούμε γκολ. Και αν σκοράρουμε, θα είναι ένα πολύ θετικό σενάριο για εμάς
» είπε μεταξύ άλλων.

(Το γκολ του Ντιγκινί στην Κύπρο που έστειλε τον Άρη από τη Λάρνακα στην.. Νορβηγία!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.