Ανεβάζει μετοχές ο Μελιόπουλος

Στην Εθνική Νέων κλήθηκε ο παίκτης του ΑΟΞ, εν όψει των Μεσογειακών Αγώνων της Ισπανίας.

Πολύς λόγος έχει γίνει στη διάρκεια της περασμένης σεζόν για τον Δημήτρη Μελιόπουλο. Ο νεαρός μεσοαμυντικός του ΑΟΞ , ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης που γεννήθηκε το 2000 κι έπειτα ο οποίος αγωνίστηκε σε επίσημο αγώνα της Super League, τράβηξε πάνω του τα βλέμματα κι άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Η αγωνιστική του παρουσία στην πρώτη ομάδα της Ξάνθης, βεβαίως, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη όσον αφορά στους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς της Ελλάδας. Έτσι, λοιπόν, κλήθηκε τη Δευτέρα (11/6) από τον Γιάννη Γκούμα στην Εθνική Νέων εν όψει της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στους ερχόμενους Μεσογειακούς Αγώνες. 

Η Κ-18 της Ελλάδας θα κάνει δύο προπονήσεις (στις 18 και 19/6) στον Άγιο Κοσμά και στη συνέχεια αναχωρεί για Ισπανία, και συγκεκριμένα την Ταραγόνα. Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη (22/6), την Τουρκία (24/6) και τη Γαλλία (26/6). 

Σε ό,τι αφορά στον Μελιόπουλο, ο οποίος είναι ένας από τους εννιά παίκτες της Κ-18 που δεν παίζουν σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (οι δύο ομάδες έχουν συνολικά τους άλλους εννιά στην ομάδα), με την κλήση του αυτή ανεβάζει κι άλλο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ειδικά αν καταφέρει να πάρει επαρκή χρόνο συμμετοχής στους αγώνες της Εθνικής Νέων στους ερχόμενους Μεσογειακούς, οι μετοχές θα εκτιναχθούν! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.