«Φανήκαμε πιο δυνατοί»

Για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αναλύοντας που κρίθηκε η αναμέτρηση του Φαλήρου.

Για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αναλύοντας που κρίθηκε η αναμέτρηση του Φαλήρου.

Ο Σέρβος μέσος μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος»:

Η μεγάλη νίκη ήρθε με εμφατικό τρόπο για τον Ολυμπιακό. Ήταν αυτό που πιστεύατε ότι θα γίνει; 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτό το ματς. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τον ρυθμό που θέλαμε, πετύχαμε δύο γκολ προς το τέλος και πιστεύω ότι φθάσαμε σε μια πανάξια και καθαρή νίκη. Και τη θέλαμε πολύ, επειδή πρώτα απ’ όλα ξέραμε πόσο σημαντική είναι για τους ανθρώπους μας, για τους οπαδούς μας, αλλά και για εμάς τους ίδιους και μας κάνει ευτυχισμένους». 

Γιατί ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά το ματς; Είχατε κάποια προβλήματα στην αρχή…
 
«Είναι αλήθεια το ότι δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε και κυρίως η κυκλοφορία της μπάλας δεν ήταν έτσι όπως έπρεπε για να βρούμε τους χώρους και να δημιουργήσουμε. Ωστόσο, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, δεν είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Το ματς πήγε περισσότερο στις δυνατές μάχες και εμείς εκεί φανήκαμε πιο δυνατοί και όπως ξαναείπα είμαστε πολύ χαρούμενοι που φθάσαμε στη νίκη». 

Έχετε ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά περιμένετε να συνεχίσετε το Κύπελλο; Γνωρίζεις την απόφαση που έχει πάρει ο Υφυπουργός Αθλητισμού για ματαίωση της διοργάνωσης; 

«Προσωπικά δεν είμαι ο καταλληλότερος για να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα, όμως αν οι οπαδοί μιας κάνουν επεισόδια, δεν είναι δυνατό να σταματήσει η διοργάνωση και να τιμωρούνται όλες οι ομάδες. Όχι μόνο εμείς, αλλά και η ΑΕΚ με τον Ατρόμητο που θέλουν να παίξουν και να διεκδικήσουν το Κύπελλο, άρα δεν είναι λογικό να τιμωρείς όλες τις άλλες ομάδες εκτός από αυτή που οι οπαδοί της έκαναν επεισόδια. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν πιστεύω ότι αυτή η απόφαση είναι δίκαιη και ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί το Κύπελλο και θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.