Στεφανίδη: «Να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις»

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Πόρτλαντ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Πόρτλαντ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια υπογράμμισε πως η κατάκτηση του μεταλλίου της δίνε αυτοπεποίθηση, εν όψει της συνέχειας. 

Αρχικά, ο Στεφανίδη τόνισε: «Ξεπέρασα τα 4.80 και ήμουν κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ. Ξεπέρασα τα 4,80 και πήρα το χάλκινο μετάλλιο κάτι που είμαι σχεδόν σίγουρη, ειδικά στον κλειστό στίβο, ότι δεν έχει συμβεί στο παρελθόν. Ήμουν κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ, είχα καλά άλματα, οπότε δεν μπορώ να είμαι στεναχωρημένη. Συνήθως μετά από έναν αγώνα μπορεί να μετανιώσεις για κάποιες αποφάσεις σου. Σήμερα δεν μετανιώνω για τίποτα. Απλά, κάποιες φορές χρειάζεσαι και λίγη τύχη που δεν την είχα εγώ σήμερα».

Στη συνέχεια, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια υπογράμμισε: «Σίγουρα η κατάκτηση του μεταλλίου σου δίνει αυτοπεποίθηση και σου δίνει κίνητρο να συνεχίσεις την προπόνηση για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Θα είναι δύσκολοι οι επόμενοι τέσσερις μήνες. Θα ξεκινήσουμε πάλι από τα βασικά. Περιμένω να πέσουν λίγο τα ύψη, αλλά ο στόχος μου είναι οι Ολυμπιακοί. Θέλω να συνεχίσω αυτές τις εμφανίσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.