Γκουαρντιόλα: “Ελπίζουμε να γυρίσει τον Μάρτιο”

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως ο Λιρόι Σανέ αναμένεται να μη χάσει όλη τη σεζόν της Μάντσεστερ Σίτι και πως μπορεί να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους το αργότερο τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως ο Λιρόι Σανέ αναμένεται να μη χάσει όλη τη σεζόν της Μάντσεστερ Σίτι και πως μπορεί να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους το αργότερο τον ερχόμενο Μάρτιο. Ο διεθνής Γερμανός  ποδοσφαιριστής έχει υποστεί ρήξη χιαστού και ο Καταλανός τεχνικός εξέφρασε την πίστη του, πως θα επιστρέψει στην ενεργό δράση γρηγορότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις. 

Χαρακτηριστικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: “Δεν ξέρω πόσο θα λείψει συγκεκριμένα, πιθανόν έξι με επτά μήνες. Ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο. Είναι νέος και ελπίζω να επιστρέψει σύντομα. Είναι στα καλύτερα χέρια, την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η επέμβαση”.

Στη συνέχεια, ο προπονητής των “πολιτών” αναφέρθηκε και στα σενάρια περί αποχώρησης του παίκτη με προορισμό το Μόναχο και την Μπάγερν: “Είναι δικός μας παίκτης, δεν μου είπε ότι ήθελε να φύγει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.