Αγγέλου: “Ματς «κλειδιά» με Γαλατά και Εφές”

Ο Ολυμπιακός θα ωριμάσει μέσα από τη διαδικασία του TOP16, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους των "ερυθρολεύκων" στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και στους αντιπάλους των Κυπελλούχων Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός θα ωριμάσει μέσα από τη διαδικασία του TOP16, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους των “ερυθρολεύκων” στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και στους αντιπάλους των Κυπελλούχων Ελλάδος.

Για την κλήρωση του Τορ-16:
Δεν νομίζω για τους ανθρώπους που δουλεύουμε μέσα στο σύστημα ότι υπάρχουν ιδιαίτερα πράγματα. Το μόνο παρήγορο είναι ότι έχεις χρόνο μέχρι τις 18-19 του μηνός ν’ αναλύσεις και να ετοιμαστείς για να μπεις στην διαδικασία.
Για την δική μας ομάδα ούτως ή άλλως θα ήταν ένα τεστ. Γιατί είναι μία νεανική ομάδα που ζητάει εμπειρίες και κίνητρο για την φανέλα που φοράει. Θα της κάνει καλό για να διεκδικήσει και ν’ ωριμάσει μέσα από αυτό.

Όλες αυτές οι ιδιαιτερότητες ισχύουν και μπορεί να είναι άλλες τόσες. Αν χαθείς μέσα στις ιδιαιτερότητες και τις λεπτομέρειες μπορεί να παρανοήσεις. Οι ομάδες που συνεχίζουν σε αυτή την φάση βαδίζουν σ’ ένα πρόγραμμα και έχουν κάποιες συντεταγμένες. Υπάρχουν και τ’ απρόοπτα όπως οι τραυματισμοί.

Το θέμα είναι να συνεχίζεις με την μεθοδικότητα και την σκέψη που έχεις κάνει από την αρχή. Η παράμετρος της ΤΣΣΚΑ ισχύει, ότι η Εφές με την Γαλατά είναι σε μία άκρως αναπτυσσόμενη μπασκετική αγορά όπως είναι η Τουρκία, με πολλές προεκτάσεις είναι μία παράμετρος.

Από την άλλη υπάρχει και ο Ολυμπιακός που έχει σαν οντότητα και σαν όνομα μεγάλο σεβασμό στη Ευρώπη και πέρασε πετυχημένα στην επόμενη φάση. Θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τους τραυματισμούς, όπως είπε και ο προπονητής μας.

Οι παράμετροι είναι σημαντικοί. Επί μέρους μπορώ να πως δύο πράγματα. Είναι πολύ νωρίς τα ματς «κλειδιά», με την Γαλατά εκτός και την Εφές εντός, που ο πρώτος γύρος είναι πάρα πολύ νωρίς. Και βαθμολογικά θα πρέπει η ομάδα να είναι σε ετοιμότητα να διεκδικήσει τον στόχο.
Υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι και στο μπάσκετ και ιδιαίτερα  στον πρωταθλητισμό μετράει το αν θα είσαι έτοιμος.

Για τον τίτλο που θα έδινε σε κάθε ομάδα:
Η ΤΣΣΚΑ θα είναι με την πίεση του «πρέπει». Η Εφές με την επιστροφή του Κένσεϊ που είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και της έλειψε πάρα πολύ. Είναι ένα παίκτης που της δίνει περίπου 20 πόντους μ.ο σε επίθεση και άμυνα, γίνεται δυνατή. Από την άλλη υπάρχει και η φιλοδοξία της Γαλατά που όπως και στην πρώτη φάση μεγάλο ρόλο παίζουν οι έδρες.

Για τον Ολυμπιακό:
Έχει ένα διάστημα να σκεφτεί, ν’α αναλύσει για να είναι έτοιμος. Το ιατρικό τιμ δίνει την δική του μάχη, όπως και η ομάδα που έχει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στις 4 του μηνός με τον Πανιώνιο. Όλα αυτά θ’ αποδειχτούν στην πράξη. Πολλά πράγματα συνθέτονται και οι αποφάσεις θα βγουν μεταξύ διοίκησης και προπονητή. Υπάρχουν πάντως σκέψεις και υπάρχει διεργασία σε αυτό το κομμάτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.