Πρόκριση στο… παρά πέντε για τη Δόξα

Επιτέλους νίκη, έστω και στο Κύπελλο, για τη Δόξα Δράμας! Χάρη σε αυτογκόλ του Ρουσάκη στο 85' η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την Καλλιθέα και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» του θεσμού.

Επιτέλους νίκη, έστω και στο Κύπελλο, για τη Δόξα Δράμας! Χάρη σε αυτογκόλ του Ρουσάκη στο 85′ η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την Καλλιθέα και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» του θεσμού.


Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό ποιοτικά καθώς οι δύο αντίπαλοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες. Σε αυτό συνέβαλε και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, που βρίσκεται σε εξαιρετικά κακή κατάσταση.


Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο μέρος καταγράφηκαν ως μοναδικές αξιόλογες φάσεις τα σουτ του Κατσίκη στο 27′ και του Αραβίδη στο 29′ τα οποία εξουδετερώθηκαν από τους αντίπαλους τερματοφύλακες.


Στην επανάληψη, το παιχνίδι συνέχισε να είναι κακό παρά το γεγονός ότι οι Αθηναίοι ανέβασαν την απόδοσή τους. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να σκοράρουν στο 67′ με τον νεοεισελθόντα Ντακόλ, το πλασέ του οποίου, όμως, απέκρουσε ο Σέρεμετ.


Ωστόσο, το γκολ ήρθε από την πλευρά των «μαυραετών» στο 85′ όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Άντερσον, ο Κατσούλης έχασε την μπάλα, η οποία βρήκε τον  Ρουσσάκη και κατέληξε στα δίχτυα. Με τον τρόπο αυτό διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα που φέρνει τη Δόξα στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου.


ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Βαγγέλης Γούτης): Κατσούλης, Κατσίκης, Μιχαλόπουλος, Αρκούδας, Σταύρου, Πρίπου, Καλτσάς (80′ Φουντουκίδης), Ηρακλής, Ρουσάκης, Βιδάλης, Ντιαλό (65′ Ντακόλ).


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Κανακούδης, Τριποτσέρης, Αμπουμπακαρί, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης, Αραβίδης, Κουμπρόγλου, Λίμα, Σικαλιάς, Αγγελούδης (60′ ‘Αντερσον).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.