«Βασίλισσα» στα Γιαννιτσά!

Η Βέροια αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Φούτμπολ Λιγκ καθώς επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών εκτός έδρας.

Η Βέροια αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Φούτμπολ Λιγκ καθώς επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών εκτός έδρας. Με το αποτέλεσμα αυτό ξεπέρασε την αντίπαλό της και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης.
Από την άλλη πλευρά, αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας της Πέλλας, που ενώ εκτός έδρας μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς, στο γήπεδό της έχει μόλις έναν πόντο σε δύο αγώνες!

Το συγκρότημα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς μόλις στο 1′ άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Κάντι έπειτα από προσπάθεια του Αμαραντίδη.
Το γκολ αυτό αποσυντόνισε τους γηπεδούχους, ενώ η «βασίλισσα του Βορρά» έφερε το ματς στα μέτρα της και κράτησε εύκολα το υπέρ της αποτέλεσμα ως το ημίχρονο.
Η Βέροια έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 76′ με σουτ του Καλτσά, ο οποίος έγειρε οριστικά την πλάστιγγα στην πλευρά της «βασίλισσας».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Τέλλος, Μπαξεβάνος, Γιόνδης, Νταντίδης, Σπαθάρας, Σερέτης, Θ. Παπαδόπουλος, Μπέκας, Κυζερίδης, Γ. Παπαδόπουλος.
ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Καλτσάς, Λανγκλέ, Μπάρμπας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Ολαϊτάν, Κάντι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.