Ο Mark Hamill κοίταξε πραγματικά τον Luke Skywalker

Και είδε τον εαυτό του σε αυτόν.Ο Mark Hamill, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε έναν από τους πιο...

Και είδε τον εαυτό του σε αυτόν.

Ο Mark Hamill, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους χαρακτήρες του “Star Wars”, Luke Skywalker, μοιράστηκε με το IGN την εντύπωση που του άφησε το “Star Wars: The Last Jedi”.

Ενώ έχει κάνει ήδη την κριτική του για την ταινία και έχει προβεί σε περισσότερες δηλώσεις σχετικά με την απόδοση της, ο Hamill μίλησε για τα βαθύτερα συναισθήματα του για τον χαρακτήρα του Luke.

Ο χρόνος πέρασε και για τον ηθοποιό και για τον ήρωα. Και τώρα, ο Hamill αναρωτιέται, “πως έφτασε εδώ ο Luke”, και η απορία του αντικατοπτρίζει τη δική του ζωή.

“Σκέφτηκα τότε, όταν ήμουν έφηβος: ‘Μέχρι τη στιγμή που θα αποκτήσουμε δύναμη, δεν θα υπάρχει πόλεμος, δεν θα υπάρχουν φυλετικές διακρίσεις και το ποτό θα είναι νόμιμο’. Οπότε έχω πιάσει ένα από τα τρία. Αν το σκεφτείς, [η γενιά μου] είναι μια αποτυχία. Ο κόσμος είναι αναμφιβόλως χειρότερος από τότε”.

Ο απομονωμένος Luke που είδαμε στο “The Last Jedi” προκάλεσε ακόμα περισσότερες σκέψεις στον ηθοποιό.

“Ήταν μία δραστική αλλαγή, αλλά πιστεύω ότι μερικές φορές το να εξωθείσαι πέρα από τη ζώνη της άνεσης σου είναι κάτι καλό […]. Αν και ένα μέρος του εαυτού μου είπε στον Rian( Johnson), ‘ξέρεις, ένας Jedi δεν θα τα παρατούσε ποτέ’. Η ιδέα μου για τον χαρακτήρα ήταν πως ακόμα κι αν εγώ επέλεγα το Νέο-Χιτλερικό σκεπτικό αυτός θα ήταν η ‘New Hope’ (Νέα Ελπίδα). Ναι θα αισθανόμουν φριχτά, αλλά εγώ δεν θα απομονωνόμουν μυστικά σε ένα νησί και μετά θα πρόδιδα τη Δύναμη”.

Για τον Hamill, το Ηρωικό Ταξίδι κατέληξε σε τραγωδία. “Είναι τραγικό. Δεν είμαι ένας μεθοδικός ηθοποιός, αλλά μία από τις τεχνικές που ένα μεθοδικός ηθοποιός θα χρησιμοποιούσε θα ήταν να προσπαθήσει και να προσθέσει εμπειρίες από την πραγματική του ζωή για να σχετιστεί με οποιοδήποτε φανταστικό σενάριο στο οποίο θα εμπλεκόταν. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ , όταν μου δόθηκε το σενάριο να το διαβάσω, ήταν ότι εγώ είμαι από τη γενιά των Beatles- ‘All You Need Is Love’, ‘ειρήνη και αγάπη'”.

Τα συναισθήματα που τρέφει ο Luke Skywalker του πραγματικού κόσμου για τον εαυτό του, φαίνεται ότι συμπίπτουν με αυτά για τον διαγαλαξιακό Luke του σύμπαντος του “Star Wars”. “…πως έφτασα από το να είμαι ο πιο οπτιμιστής, θετικός χαρακτήρας σε αυτόν τον εκκεντρικό, με αυτοκτονικές τάσεις άντρα που θέλει οι άνθρωποι να εξαφανιστούν από το νησί του(;)”, απόρησε ο Hamill.

Ο ίδιος δεν θέλει να επιστρέψει σε μια ταινία “Star Wars” και έχει εξηγήσει τους λόγους. Η ιστορία, ωστόσο, του σύμπαντος της Lucasfilm συνεχίζεται με το “Star Wars: Episode IX”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.