Κατάπτωση εγγυητικών επιστολών για Γιαννιτσά, Διαγόρα

Την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών της Αναγέννησης Γιαννιτσών και του Διαγόρα αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη συνεδρίαση της Τρίτης.

Την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών της Αναγέννησης Γιαννιτσών και του Διαγόρα αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη συνεδρίαση της Τρίτης. Η ετυμηγορία της ΕΕΑ βασίστηκε στις οφειλές που έχουν οι δύο ομάδες προς ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητές.
Όλες οι αποφάσεις της ΕΕΑ:
«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1) Απέρριψε την αίτηση της ΚΑΕ Πανελλήνιος για επανεξέταση της αίτησης χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο Πρωτάθλημα.
2) Έκρινε ότι νομίμως η ΠΑΕ, Φωκικός και Επανωμής μετέχουν στο Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής, δεδομένου ότι έγινε η κάλυψη και πιστοποιήσει των μετοχικών κεφαλαίων τους.
3) Απέρριψε την αίτηση του ΤΑΠ ΦιλΙππιάδος, για να ανάκληση της από 10 Νοεμβρίου απόφασης της ΕΕΑ, κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του, για οφειλή στον αθλητή Κωνσταντίνο Λαμπούτη
4) Έκανε δεκτή την αίτηση των ποδοσφαιριστών, Α.Τριανταφύλλου, Κ. Δάυκου, Μ.Στάνιμιρ και του προπονητή Π. Δερμιτζάκη για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής ΠΑΕ Διαγόρας
5) Την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ασπρόπυργος για οφειλές στους ποδοσφαιριστές, Χ. Καραπαναγιώτη και Φ. Σαχσανίδη.
6) Την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών για οφειλές στους ποδοσφαιριστές, Ν. Ραπτόπουλου, Α. Γεωργίου, Φ.Παπαγερίδη, Ι.Τοντσόβσκι, Α. Γκλάμοτσακ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.