Όταν «μιλούν» οι αριθμοί…

Σε έξι παιχνίδια ως τώρα στην έδρα του, ο Ατρόμητος έχει πανηγυρίσει όσες νίκες πέτυχε πέρυσι στο γήπεδό του σε ολόκληρη τη σεζόν.

Σε έξι παιχνίδια ως τώρα στην έδρα του, ο Ατρόμητος έχει πανηγυρίσει όσες νίκες πέτυχε πέρυσι στο γήπεδό του σε ολόκληρη τη σεζόν.

Με το 1-0 επί του Εργοτέλη οι «κυανόλευκοι» πήραν το τέταρτο τους «τρίποντο» στο Περιστέρι, τη στιγμή που την περασμένη αγωνιστική περίοδο περίμεναν μέχρι τον Απρίλιο και το 3-1 επί του Ολυμπιακού για να φτάσουν τις τέσσερις νίκες στο γήπεδό τους.
 
Ο Γιώργος Δώνης και οι άνθρωποι της ομάδας των Δυτικών Προαστίων είχαν τονίσει πριν την έναρξη της σεζόν ότι ο βαθμός που θα εκμεταλλευτεί την έδρα του ο Ατρόμητος, θα είναι καθοριστικός για την πορεία του στο πρωτάθλημα. Τα πρώτα δείγματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά και είναι πολύ πιθανό οι Περιστεριώτες να ισοφαρίσουν ή να «σπάσουν» το ρεκόρ όσον αφορά στις εντός έδρας νίκες σε ένα πρωτάθλημα.
 
Τόσο το 2005/06, όσο και το 2009/10, την πρώτη χρονιά με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο, ο Ατρόμητος έκανε οκτώ «τρίποντα» στο Περιστέρι, επίδοση που μπορεί να καταρριφθεί, καθώς απομένουν ακόμη εννιά ματς για τους «κυανόλευκους» στο «σπίτι» τους. Η νίκη επί του Εργοτέλη, βέβαια, επανέφερε και την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας, γεγονός εξίσου σημαντικό μετά από μια περίοδο «ταραχών» που προκάλεσαν τα δύο προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα.
 

 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.