Θέλει να δικαιώσει τον τίτλο του φαβορί η Βραζιλία

Βραζιλία και Μεξικό αναμετρούνται στη «Samara Arena» με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ. Η «σελεσάο» θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την άσχημη εμφάνιση της στο προηγούμενο Μουντιάλ και την ντροπιαστική της ήττα από την Γερμανία στον ημιτελικό με 7-1.

  Βραζιλία και Μεξικό αναμετρούνται στη «Samara Arena» με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ. Η «σελεσάο» θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την άσχημη εμφάνιση της στο προηγούμενο Μουντιάλ και την ντροπιαστική της ήττα από την Γερμανία στον ημιτελικό με 7-1.
Βλέπουμε σε αυτό το Μουντιάλ, μία διαφορετική Βραζιλία με προσήλωση στην καλή αμυντική λειτουργία, χωρίς να ρισκάρει πολύ. Άλλωστε επί θητείας του Τίτε, η Βραζιλία σε 24 ματς δεν έχει δεχτεί ποτέ πάνω από ένα τέρμα. Χωρίς να εντυπωσιάσει, πέρασε στην φάση των «16» με 2 νίκες και 1 ισοπαλία.
Το Μεξικό από την άλλη πλευρά θα προσπαθήσει να κοντράρει την μεγάλη του αντίπαλο και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, μετά τη συντριβή από την Σουηδία με 3-0. Η ομάδα έδειξε ότι έχει πολλές δυνατότητες απέναντι στην Γερμανία, πετυχαίνοντας μία ιστορική νίκη επί της Πρωταθλήτριας κόσμου.
Η ισοπαλία χωρίς γκολ με το Μεξικό στην Φορταλέζα το 2014, ήταν η μόνη από τις 4 μεταξύ τους αναμετρήσεις σε Παγκόσμιο κύπελλο, που δεν έληξε με νίκη της Βραζιλίας. Μάλιστα σε αυτά τα 4 ματς το Μεξικό δεν έχει καν σκοράρει και τα τέρματα είναι 11 – 0 για τη «σελεσάο»! Το Μεξικό έχει μεγάλη ιστορία στα Μουντιάλ, συνολικά έχει παίξει 56 αγώνες, αλλά μόλις μια φορά έχει νικήσει χώρα Λατινικής Αμερικής, το 2002, όταν επικράτησε 2-1 του Εκουαδόρ.
O προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, Αντενόρ Λεονάρντο Μπάτσι, κατά κόσμον Τίτε, επιβεβαίωσε ότι ο τραυματίας Μαρσέλο δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα απέναντι στο Μεξικό. Ο Φιλίπε Λουίς που μπορεί να παίξει στη θέση του άσου της Ρεάλ δεν είναι και αυτός 100% έτοιμος και όπως τόνισε ο φυσιοθεραπευτής της Εθνικής, Φάμπιο Μασερετζιάν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ολόκληρο το 90λεπτο.
Ο Τίτε στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Nεϊμάρ, μετά τον τραυματισμό του:
«Έπαιξε πολύ, πολύ καλά εναντίον της Σερβίας και του είπα ότι γνωρίζω το τίμημα που πλήρωσε για να ανέβει σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Έκανε ότι του ζητήσαμε τακτικά, βοήθησε αμυντικά στο ανέβασμα των πλάγιων μπακ, έψαξε το γκολ, έκανε ντρίμπλες και θέλησε να τρέξει με τη μπάλα».
Ο Χουάν Κάρλος Οσόριο ανέλυσε το πλάνο της ομάδας του για το παιχνίδι – πρόκληση απέναντι στην Βραζιλία:
«Δεν θα καθίσουμε πίσω, για να περιμένουμε, οι επιτιθέμενοι της Βραζιλίας είναι πάρα πολύ καλοί για να είναι αυτό το σωστό σχέδιο. Θα εμμείνουμε στην ιδέα μας να έχουμε τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε επιτιθέμενους παίκτες».
Για το Μεξικό θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μορένο. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το νικητή του Βέλγιο – Ιαπωνία.
Πιθανή 11αδα Βραζιλίας (4–2–3–1): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Κασεμίρο, Παουλίνιο, Γουίλιαν, Κoουτίνιο, Νεϊμάρ, Γκάμπριελ Ζεσούς.
Πιθανή 11αδα Μεξικού (4–3–3) Οτσόα, Λαγιούν, Αγιάλα, Σαλσέδο, Γκαγιάρδο, Γκουαρδάδο, Ερέρα, Ντος Σάντος, Ερνάντες, Βέλα, Λοζάνο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.