Τα βλέμματα στην Πάτρα

Με πολύ ικανοποιητική συμμετοχή αρχίζει σήμερα (3/12) και ολοκληρώνεται την Κυριακή στην Πάτρα το 2ο αναπτυξιακό όπεν επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη μνήμη Ιωάννη Ασημακόπουλου.

Με πολύ ικανοποιητική συμμετοχή αρχίζει σήμερα (3/12) και ολοκληρώνεται την Κυριακή στην Πάτρα το 2ο αναπτυξιακό όπεν επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη μνήμη Ιωάννη Ασημακόπουλου. Είναι το τρίτο πρωτάθλημα μικρών ηλικιών, που διεξάγεται μέσα στη σεζόν, φιλοξενείται σε τρίτη διαφορετική περιοχή (μετά από εκείνα της Πορταριάς Πηλίου και της Αθήνας) κι έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι, παρά τις οικονομικές αντιξοότητες, συναντά και αυτό μεγάλη ανταπόκριση από τα σωματεία.

Περιλαμβάνει τις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων και αναμένεται να συγκεντρώσει 128 αθλητές και αθλήτριες από 37 σωματεία της χώρας. Θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) και το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη μνήμη του πρώην προέδρου της και επί σειρά ετών μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας Ιωάννη Ασημακόπουλου.
 
Στο περσινό τουρνουά είχαν πάρει μέρος 119 αθλητές και αθλήτριες, συνεπώς το πιο πιθανό φέτος είναι να ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός. Οι δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 16 εφήβους, 6 νεάνιδες, 47 παίδες, 15 κορασίδες, 33 παμπαίδες και 11 παγκορασίδες. Εκτός από σωματεία της Πελοποννήσου θα έχουν εκπροσώπηση και ομάδες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιάννινα, την Κοζάνη, τη Χαλκίδα, την Αμαλιάδα Ηλείας και τη Βόχα Κορινθίας.
 
Το τουρνουά αφορά μόνο στο αγώνισμα του απλού και το πρόγραμμα αρχίζει το Σάββατο (3/12)στις 10:00. Ο στόχος του αξιολογημένου πρωταθλήματος είναι να δώσουν οι συμμετέχοντες όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες κι έτσι το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει ομίλους στην Α΄φάση, νοκ άουτ ματς στη Β΄, ενώ αν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος ενδέχεται να διεξαχθούν και αγώνες «παρηγοριάς», οι οποίοι απλώς δεν θα αξιολογούνται στο ranking list. Στις νεάνιδες ο αριθμός συμμετοχών είναι ακριβώς στο όριο που έχει τεθεί από τους διοργανωτές (έξι) για τη διεξαγωγή κάθε κατηγορίας.
 
* Στη Θεσσαλονίκη (περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ.) αρχίζει αύριο σχολή διαιτησίας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 15 άτομα. Τα μαθήματα θα γίνουν Σάββατο και Κυριακή και την Τρίτη θ’ ακολουθήσουν οι εξετάσεις. Θα διδάξει η διεθνής επιδιαιτήτρια Μαρία Τσίπου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.