Με το Novasports.gr στα Ιωάννινα

Παρακολουθείστε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά, για την 29η αγωνιστική της Super League (19:00).

Παρακολουθείστε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά, για την 29η αγωνιστική της Super League (19:00). 

Κορυφώνεται η “μάχη” για την είσοδο στα play off του πρωταθλήματος, με την προσοχή να στρέφεται στα Ιωάννινα και στην Τούμπα. Στο γήπεδο “Ζωσιμάδες”, οι ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά εισόδου στα play off. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με 36 βαθμούς, ενώ ο Πλατανιάς βρίσκεται στην έκτη θέση με 38 βαθμούς. Αν τελικά ισχύσει η ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών από τον ΠΑΟΚ, τότε η διαφορά των δυο ομάδων από την πέμπτη θέση θα πέσει στους τρεις και έναν βαθμό αντίστοιχα. 

Από την πλευρά του, ο “Δικέφαλος” του Βορρά φιλοξενεί στην Τούμπα τον Λεβαδειακό, σε μια αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας των “ασπρόμαυρων”. Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στην πέμπτη θέση και να έχει τον πρώτο λόγο για την είσοδο στο μίνι πρωτάθλημα. 

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, όπου οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν τη νίκη, για να παραμείνουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Επίσης, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο, από τον Παναιτωλικό, ενώ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θέλει τη νίκη, προκειμένου να έχει ελπίδες για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΑΕΚ-Πανιώνιος 19:00 ΝS2
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 19:00 ΝS4
ΑΕΛ Καλλονής-Ατρόμητος 19:00 ΝS ΕΧΤRA 2
Βέροια-Skoda Ξάνθη 19:00 ΝS ΕΧΤRA 1
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 19:00 ΝS6
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 19:00 ΝS3
Πανθρακικός-Ηρακλής 19:00 ΝS7
ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 19:00 ΝS4


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.