Λουτσέσκου: «Ένα περίεργο σενάριο για εμάς» (video)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Skoda Ξάνθης με τη Βέροια, στάθηκε στους χαμένους βαθμούς της ομάδας του με γκολ στο τέλος τη φετινή σεζόν.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Skoda Ξάνθης με τη Βέροια, στάθηκε στους χαμένους βαθμούς της ομάδας του με γκολ στο τέλος τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά το κύριο μέρος των δηλώσεων του Ρουμάνου προπονητή:

«Είναι ένα περίεργο σενάριο για εμάς. Κάτι που συνέβη φέτος πολλές φορές. Απέμεναν 30 δευτερόλεπτα για να πάρουμε τη νίκη, είχαμε να διαχειριστούμε ένα χτύπημα. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά στο τέλος αναδειχθήκαμε ισόπαλοι και αυτό πρέπει να το αποδεχθούμε. Πετάξαμε πολλούς βαθμούς φέτος με κατά αυτό τον τρόπο. Αυτό συμβαίνει όταν έχεις την ευκαιρία να καθαρίσεις κάποια ματς και δεν το κάνεις. Προηγηθήκαμε στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Η Βέροια κέρδισε κάποιες μπάλες και άσκησε πίεση στην περιοχή ματς. Στο τέλος προσπαθήσαμε στις κόντρα επιθέσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Και όταν δεν σκοράρεις είναι επόμενο να δεχτείς το γκολ».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Βέροιας Δημήτρης Ελευθερόπουλος σχολίασε:

“Το γκολ που πετύχαμε στο τελευταίο λεπτό ήταν μια δικαίωση για τα παιδιά και για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαν πάθος και ενέργεια και δημιούργησαν ευκαιρίες με ορθολογικό τρόπο. Η ομάδα κέρδισε την παραμονή της εδώ και κάποιες αγωνιστικές, οπότε έχουμε πλέον την πολυτέλεια να αξιολογούμε κάποια παιδιά, όπως κάναμε σήμερα με τους Μελικιώτη, Μάνο και Ξόμπλιο, ώστε να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν και του χρόνου.

Τη νέα σεζόν η ομάδα θα λειτουργήσει με μικρότερο μπάτζετ για να έχει υγεία οικονομικά. Επίσης, όλοι οι παίκτες θα μένουν στην πόλη της Βέροιας, είναι ένας απαράβατος όρος που έθεσα.

Είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά της Βέροιας στην Σούπερ Λιγκ. Οι διοικήσεις είναι πετυχημένες και εμείς πρέπει από την πλευρά μας να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίρνει βαθμούς.

Συνεχίζουμε τον δρόμο μας. Ακούγαμε τον τελευταίο καιρό ότι δεν θα πάρουμε αδειοδότηση και πήραμε, ακούγαμε ότι θα χάσουμε σήμερα από την Ξάνθη και ευτυχώς πήραμε την ισοπαλία”.

Για το αν θα παραμείνει και τη νέα χρονιά:
“Εγώ από την πλευρά μου επιθυμώ διακαώς να παραμείνω στη Βέροια. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και θέλω να δημιουργήσω μια ομάδα με υγεία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.