Τσάκας: «Εκνευρίστηκα στο ΟΑΚΑ»

Εκνευρισμένος ήταν ο Βλάσης Τσάκας μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο περιθώριο του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Εκνευρισμένος ήταν ο Βλάσης Τσάκας μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο περιθώριο του αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Αλ Σαούντ τόνισε πως περιμένει να δει την πρόταση που θα φέρει η «Arboris Capital», ενώ μίλησε και για την συμπεριφορά του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο Τσάκας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM».

Για το επεισόδιο προχθές στο ΟΑΚΑ: «Δεν με εκνεύρισε το επεισόδιο. Η συμπεριφορά μέσα στο ΟΑΚΑ με εκνεύρισε και όχι από τον κόσμο, αλλά από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Εμείς ζητήσαμε να φιλοξενηθούμε στο γήπεδο και μας παραχώρησαν σουίτα στην 29. Δεν μας πέρασαν από τους επισήμους, είμαστε ανεπίσημοι. Μας απαγόρευσαν την είσοδο στο VIP Lounge. Αυτό, πρόσεξέ με, είναι εντολή από έναν άνθρωπο που πληρώνεται. Σαμποτάρει τους υποψήφιους επενδυτές. Αυτό τι λέει; Εγώ είμαι εύσωμος, οπότε ναι, θα στριμοχνώμασταν (γέλια)».

Για τη συμπεριφορά του Γιάννη Βαρδινογιάννη: «Η συμπεριφορά του κύριου Τζίγγερ απέναντί μας, μέσω την δικηγόρων του, είναι άψογη. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία και παλεύουμε να τελειώσουμε ένα deal. Δεν διανοούμαι ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κατέβηκε να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Είμαστε ένα βήμα πριν τη συμφωνία. Συνομιλούμε με την πλευρά του Βαρδινογιάννη και μας συμπεριφέρονται έτσι;».

Για τη χθεσινή του δήλωση πως το επεισόδιο ήταν λίγο στημένο: «Δεν είπα λίγο, μίλησα για στημένο. Όλη η συμπεριφορά αυτό δείχνει. Ο ψηλός και ο κοντός και κατά την είσοδο και κατά την έξοδο ήταν εκεί και ο υπεύθυνος ασφαλείας λίγα μέτρα πιο κάτω να χαμογελάει. Δεν είναι πίκρα ούτε τίποτα. Είναι ένα γεγονός. Η συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου είναι απαξίωση στο πρόσωπο του πρίγκιπα. Τι έχουν να κερδίσουν; Πολλά έχουν να κερδίσουν. Θα χάσουν αυτά που παίρνουν. Κι εγώ αν έπαιρνα 20.000 δεν θα ήθελα να τα χάσω. Θα έχουν τελειώσει όταν αναλάβουμε».

Για την Arboris Capital: «Ποια Arboris και παραμύθια της Χαλιμάς; Αν έχουν πρόταση να την καταθέσουν τώρα, τους προκαλώ».

Για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν: «Δεν έχει καθυστερήσει καθόλου η υπόθεση. Επιλέχθηκε αυτή η διαδικασία, όχι από εμάς. Κάναμε έλεγχο σε 18 ημέρες και τώρα πρέπει να μεταφράσουμε 200 σελίδες και να τα στείλουμε στα αραβικά ή στα αγγλικά σε πρώτη φάση. Εμείς κάναμε τη δουλειά μας».

Για το πότε θα «φανούν» τα χρήματα: «Την Πέμπτη πιο πιθανή ημέρα. Το θέμα είναι πότε θα έχουν τις εκθέσεις των νομικών στην Τζέντα. Το επόμενο βήμα είναι η κατάθεση των χρημάτων και τέλος».

Για το ότι το ΔΣ θα ανάψει «πράσινο» φως στην Arboris: «Να ανάψουν μια λαμπάδα για τη λαμπρή. Δεν με απασχολεί καθόλου τι θα κάνει το ΔΣ. Δικό τους θέμα».

Για τη φημολογία με την Gazprom: «Μιλούσαμε πριν δέκα λεπτά με τον φίλο μου τον κύριο Σαμπάζο που είναι επικεφαλής στο Αζερμπαϊτζάν και γελούσε ο άνθρωπος».

Για το αν υπάρχει περίπτωση απόσυρσης: «Θα εκτελέσουμε αυτά που έχουμε υποσχεθεί, τα τυπικά και μετά θα ανακοινώσουμε τις προθέσεις μας. Πιστεύω ότι θα είναι αυτές που ήταν στην αρχή. Το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο να αφήσουμε αυτό το πρότζεκτ που παλεύω και θέλει και ο πρίγκιπας διακαώς. Δεν το κρύβω πως υπάρχουν σκέψεις. Όχι από κάτω. Από κάτω είναι ξεκάθαροι και μου λένε προχώρα… Αυτά θα τα δούμε. Αφήστε να τελειώσουν και μέχρι την Πέμπτη θα τα ξαναπούμε».

Για το αν επικοινώνησε με τον Τζίγγερ μετά το επεισόδιο στο ΟΑΚΑ: «Εκφράστηκαν τα παράπονά μας στην πλευρά Βαρδινογιάννη, είναι κάτι μεταξύ μας, αλλά εγώ αυτό που άκουσα με ικανοποίησε».

Για την υπόθεση Ροναλντίνιο: «Φανταστείτε να ερχόταν ο αδερφός του στο ΟΑΚΑ… Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα θα μιλήσουμε για όλα αυτά τα θέματα. Ποτέ δεν είπαμε πήραμε, κλείσαμε, κάναμε, όπως είπαμε για τον Σικαμπάλα. Βολιδοσκοπούμε την περίπτωση, αφού βρήκαμε πόρτα μισάνοιχτη. Ο Ασίς ήρθε στην Ευρώπη και συναντήθηκε με άνθρωπό μας στην Ιταλία. Κάναμε την πρώτη επαφή, θα δούμε στη συνέχεια. Εφόσον ο δρόμος είναι ανοιχτός γιατί όχι; Αυτό είναι θέμα για μετά. Τώρα να κλείσει το deal και στη συνέχεια τα λέμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.