Φέντερερ από τις στάχτες του…

Ο Ρότζερ Φέντερερ χαρακτήρισε "απίστευτο φινάλε" την κατάκτηση του τίτλου στους τελικούς του ATP World Tour.

Ο Ρότζερ Φέντερερ χαρακτήρισε “απίστευτο φινάλε” την κατάκτηση του τίτλου στους τελικούς του ATP Tour. «Ποτέ δεν έχω ολοκληρώσει μια σεζόν με τόσο εντυπωσιακό τρόπο. Είναι σίγουρα ένα από τα πιο σπουδαία επιτεύγματα στην καριέρα μου ο 6ος τίτλος στο ATP World Tour Finals» είπε ο Ελβετός μετά τον θρίαμβό του στο Λονδίνο κερδίζοντας στον τελικό τον Τζο Τσονγκά με 2-1 σετ.

Για την αδυναμία του να κατακτήσει Grand Slam εφέτος, ο Φέντερερ είπε: «Σίγουρα, το να κατακτήσω ένα Grand Slam θα ήταν πολύ ωραίο. Έχασα κάποιες ευκαιρίες φέτος και ίσως και πέρυσι. Ίσως βρίσκεται στη γωνία. Ίσως όχι… Οι άλλοι top παίκτες σίγουρα παίζουν ρόλο σε αυτό».

Για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ο 30χρονος Ελβετός προέβλεψε: «Ο Νόβακ ήταν ο τενίστας της χρονιάς. Και ο Μάρει έπαιξε αρκετά καλά φέτος. Θα είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις του χρόνου. Ο Ράφα πάντα είναι απειλή για το θρόνο και μπορεί να κερδίσει όλα τα μεγάλα τουρνουά. Νομίζω ότι οι προοπτικές για τη νέα σεζόν είναι πολύ καλές. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ μεγάλη ποιότητα μεταξύ του top10 ακόμα και στο top20. Περιμένω μια δύσκολη χρονιά του χρόνου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.