Ξηρασία στα Περιβόλια (video)

Πλατανιάς και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 στα Περιβόλια, με τους γηπεδούχους να έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες.

Πλατανιάς και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 στα Περιβόλια, με τους γηπεδούχους να έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες.

Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα, οι σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, με τους γηπεδούχους να απειλούν περισσότερο αλλά τον Παναγιώτη Γλύκο να κρατά ανέπαφη την εστία του.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός επιθετικά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ελπίζει σε κάτι καλύτερο πλέον στα πλέι – οφ…

Τα αρχικά πλάνα

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε με 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Κοκκαλάς, δεξί μπακ ο Κουλιμπαλί, αριστερό ο Σκαρντοβέλι, σέντερ μπακ οι Σελίν και Μπανανά. Αμυντικά χαφ οι Στανισάβλιεβιτς και Γκνιάτιτς. Στο δεξί άκρο ο Ντίνας, στο αριστερό ο Μιλούνοβιτς, ο Γουνδουλάκης πίσω από τον Ανγκούλο.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με 4-3-3. Τερματοφύλακας ο Γλύκος, δεξί μπακ ο Κίτσιου, σέντερ μπακ οι Χατζηισαΐας και  Μαλεζάς, αριστερό μπακ ο Τζαβέλλας. Στο κέντρο οι Τζιόλης, Κάτσε και Τσίμιροτ. Στα άκρα οι Ροντρίγκες και Κοροβέσης, επιθετικός ο Μακ.

«Ξύπνησαν» στο τέλος

Χωρίς γκολ και πολλές συγκινήσεις πέρασε το πρώτο μέρος στα Περιβόλια, αν εξαιρεθούν κάποιες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή και προσπαθούσε να βρεθεί στην περιοχή του Πλατανιά, όμως η ομάδα του Παράσχου πολύ καλά οργανωμένη έκλεινε τους διαδρόμους και αναζητούσε την κόντρα.

Οι φάσεις στα πρώτα 30 λεπτά ήταν λιγοστές, με τον ΠΑΟΚ στο 16′ να έχει μία κεφαλιά του Χατζηισαΐα που πέρασεαρκετά δίπλα από το δεξί δοκάρι  μετά από κόρνερ, ενώ ο Πλατανιάς είχε ένα σουτ με τον Ανγκούλο έξω από την περιοχή στο 27′, το οποίο πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κάτσε εκτέλεσε κόρνερ και ο Τζιόλης έπιασε κεφαλιά, όμως και πάλι η μπάλα κατέληξε αρκετά άουτ.

Οι δύο ομάδες βρήκαν καλύτερο ρυθμό μετά το ημίωρο και στο 34′ ο Γουνδουλάκης βρήκε έξοχα δεξιά τον Κουλιμπαλί, ο οποίος σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου.

Στο 36′ ο Μακ τροφοδότησε τον Τζαβέλλα και αυτός γέμισε από αριστερά όμως ο Κοκκαλάς μπλόκαρε, ενώ ο τερματοφύλακας του Πλατανιά αντέδρασε σωστά αποκρούοντας σε κόρνερ στο 41′, σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάτσε από την αριστερή πλευρά.

Στο 43΄, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στην περιοχή με τον Μιλούνοβιτς, ο οποίος σούταρε αλλά η προσπάθειά του ήταν αδύναμη και ο Γλύκος μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

Λίγο πριν τη λήξη του α’ μέρους, ο ΠΑΟΚ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του, με τον Ροντρίγκες να σεντράρει από αριστερά, τον Κάτσε να βρίσκεται αφύλακτος στην περιοχή αλλά να στέλνει τη μπάλα άουτ με κεφαλιά – ψαράκι.

Σε ετοιμότητα ο Γλύκος

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν χωρίς αλλαγές το β’ μέρος, με τον Πλατανιά να δημιουργεί την πρώτη φάση στο 48′ με σουτ του Μιλούνοβιτς έξω από την περιοχή που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 54′ όμως, ο Πλατανιάς  μπορούσε να ανοίξει το σκορ χάνοντας μεγάλη διπλή ευκαιρία. Αρχικά, ο Γουνδουλάκης από αριστερά βρήκε με αριστοτεχνικό τρόπο τον Μιλούνοβιτς στην απέναντι πλευρά, βγάζοντάς τον σε τετ-α-τετ. Αυτός στόπαρε και σούταρε με το δεξί, όμως ο Γλύκος του είπε «όχι» αποκρούοντας σε κόρνερ. Από την εκτέλεση,  ο Γουνδουλάκης σούταρε από το ημικύκλιο και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στην εστία, ο Σελίν άθελά του την έδιωξε σαν αμυντικός!

Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να απειλήσει με το 1-0. Ο Μακ συγκεκριμένα με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε δεξιά τον Ροντρίγκες, ο οποίος όμως από καλή θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Ο Πλατανιάς είχε την κατοχή της μπάλας σε εκείνο το χρονικό σημείο και στο 62΄ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία, όταν ο Χατζηισαΐας γλίστρισε έξω από την περιοχή του, ο Γουνδουλάκης επωφελήθηκε αλλά δεν έκανε καλό πλασέ στο τετ -α -τετ και ο Γλύκος μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Ο Βλάνταν Ίβιτς ήθελε κάτι παραπάνω επιθετικά από την ομάδα του και έτσι αμέσως μετά έριξε στο ματς τον Πέλκα αντί του Κάτσε, αλλάζοντας σύστημα σε 4-2-3-1.

Ο νεοεισελθών μάλιστα παραλίγο να στεφθεί σκόρερ στις πρώτες του επαφές, καθώς στο 65′ ο Μακ τον βρήκε σε καλή θέση αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ.

Λίγο πριν το 70λεπτο, την πρώτη του κίνηση έκανε και ο Παράσχος, βάζοντας τον Ράμος αντί του Μιλούνοβιτς, για να φρεσκάρει την επιθετική του γραμμή, με το νέο πρόσωπο να περνά σε θέση σέντερ φορ και τον Ανγκούλο στα πλάγια, πριν ο τελευταίος δώσει τη θέση του στον Τσουράκη. Τελευταία κίνηση για τον Παράσχο στο 85′ με τον Πάγκαλο να μπαίνει αντί του τραυματία Γκνιάτιτς.

Με το ρολόι να δείχνει το τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, ο Κουλιμπαλί βρέθηκε στην περιοχή αλλά το σουτ του ήταν άψυχο και ο Γλύκος μπλόκαρε εύκολα.

Το ματς πλέον όδευε προς τη λήξη χωρίς συγκινήσεις, με τον Ίβιτς να ρίχνει στις καθυστερήσεις τον Χαρίση αντί του Κοροβέση, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος…

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΟΚ 0-0
Σούπερ Λιγκ 2015-16, 30ή Αγωνιστική, Δημοτικό Περιβολίων
Διαιτητής:
Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Τσολάκης (Αθηνών)
Κίτρινες: Μπανανά – Τζαβέλλας
Κόκκινες: –
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος, 4-2-3-1):
Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί,  Σελίν, Μπανανά, Σκαρντοβέλι -Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς (84′ Πάγκαλος)  – Ντίνας, Μιλούνοβιτς (68′ Ράμος), Γουνδουλάκης – Ανγκούλο (76′ Τσουράκης). 
ΠΑΟΚ (Ίβιτς, 4-3-3): Γλύκος, Κίτσιου, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας –  Τζιόλης, Τσίμιροτ, Κάτσε (63′ Πέλκας) – Ροντρίγκες, Κοροβέσης (90′ +1′ Χαρίσης), Μακ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.