Συνάντηση με τους οργανωμένους

Συνάντηση με εκπροσώπους του Pierikos Club Melanoleykoi είχε το βράδυ της Τρίτης, στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός, ο πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος.

Συνάντηση με εκπροσώπους του Pierikos Club Melanoleykoi είχε το βράδυ της Τρίτης, στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός, ο πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος. Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα των φιλάθλων, τέθηκαν επί τάπητος οργανωτικά θέματα αλλά και προβλήματα λειτουργίας. Ο επικεφαλής του ΔΣ άκουσε με προσοχή τους εκπροσώπους του συνδέσμου και δεσμεύτηκε να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να επιλυθεί κάθε πρόβλημα.
Φανερή ήταν, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης η επιθυμία τόσο της διοίκησης όσο και των οργανωμένων οπαδών, να φτάσει ο Πιερικός όσο πιο ψηλά γίνεται, κάτι που είναι συνυφασμένο με σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή.

Από εκεί και πέρα, με τους Άκη Πέτρου και Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου να ακολουθούν μέρος της προπόνησης συνεχίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η προετοιμασία του Πιερικού για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Οι δυο παίκτες έδειξαν ότι ξεπερνούν τα προβλήματά τους και πιθανότατα θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα με την ομάδα της Πάτρας.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας υπό τις οδηγίες του γυμναστή Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και εν συνεχεία τελειώματα φάσεων.

Απουσίασε ο Παναγιώτης Τσιντώτας που επιστρέφει την Πέμπτη από την Αθήνα όπου συμμετείχε στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων καθώς και ο μακροχρόνια τραυματίας Πέτρος Καμινιώτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.