Todd Howard: ‘Αν θέλετε να σταματήσουμε τα Skyrim ports, τότε σταματήστε να τα αγοράζετε’

Όσο πουλάνε, τόσο δεν θα σταματάνε.To αφεντικό της Bethesda,Todd Howard, είπε ότι "εκατομμύρια...

Όσο πουλάνε, τόσο δεν θα σταματάνε.

To αφεντικό της Bethesda,Todd Howard, είπε ότι “εκατομμύρια άνθρωποι κάθε μήνα”, παίζουν ακόμα Skyrim και “γι’ αυτό συνεχίζουν να το εκδίδουν”.

Τα ports του Skyrim έχουν αρχίσει να γίνονται το “αστείο” της βιομηχανίας σιγά σιγά, με την ίδια την Bethesda να το χρησιμοποιεί σε διαφημιστικές καμπάνιες της για νέα ports. Μια κωμική διαφήμιση με τoν Keegan-Micahel Keys, είχε τον ηθοποιό να παίζει το RPG στο Amazon Echo, το οποίο τελικά κατέληξε να είναι αληθινό. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο μέχρι και σε έξυπνες τουαλέτες.

Ο Howard αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες κυκλοφορίες σε συνέντευξη του με τον Geoff Keighley του Gameland, λέγοντας:

“Ακόμα και τώρα, ο όγκος των ανθρώπων που παίζουν Skyrim επτά χρόνια αργότερα – εκατομμύρια άνθρωποι παίζουν κάθε μήνα το παιχνίδι”, είπε (μέσω GamesIndustry.biz). “Γι’ αυτό και συνεχίζουμε να το εκδίδουμε. Αν θέλετε να σταματήσουμε, τότε σταματήστε να το αγοράζετε”.

Ο τίτλος είναι στα τοπ παιχνίδια με τους περισσότερους ταυτόχρονους παίκτες για το 2018 στο Steam, με πάνω από 50.000 χρήστες να παίζουν συγχρόνως. Άλλα παιχνίδια στην λίστα με παρόμοιο αριθμό είναι τα Ark: Survival Evolved, Stardew Valley, Far Cry 5 και Rocket League.

Εν συνεχεία πρόσθεσε ότι θέλει οι κόσμοι της Bethesda να διατηρηθούν και μετά το πέρασμα του από την εταιρεία: “Κάθε χρόνο υπάρχει μια νέα ιδέα που δεν μπορούμε να κάνουμε και νέα τεχνολογία για κάτι που μας ενθουσιάζει”, είπε. “Θα έλεγα ότι θέλω να είναι βιώσιμο. Κάποια στιγμή θα ρθει η μέρα που δεν θα κάνω παιχνίδια με την Bethesda. Ελπίζω να είναι μακριά ακόμα. Αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι αυτό που είμαστε, αυτό που οι κόσμοι μας είναι, αυτό που η εταιρεία μας είναι, μπορεί να διατηρηθεί μετά από μένα”.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.