Βλάοβιτς: “Μου αρέσει ο Μπεργκ”

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στο Μάρκους Μπεργκ, ο Γκόραν Βλάοβιτς, υπογραμμίζοντας πως του αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται ο Σουηδός επιθετικός.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στο Μάρκους Μπεργκ, ο Γκόραν Βλάοβιτς, υπογραμμίζοντας πως του αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται ο Σουηδός επιθετικός. Ο παλαίμαχος Κροάτης ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα πέντε γκολ που σημείωσε ο Σουηδός, ο οποίος μπήκε στη σχετική λίστα μαζί με τον ίδιο και τον Κριστόφ Βαζέχα. Ο Βλάοβιτς μίλησε στην εφημερίδα “Πράσινη”. Αναλυτικά δήλωσε:

Την Κυριακή ένας παίκτης του Παναθηναϊκού πέτυχε πέντε τέρματα, όπως εσύ πριν από 15 χρόνια. Το θυμάσαι εκείνο το παιχνίδι με την Παναχαϊκή στη Λεωφόρο; 
«Φυσικά και το θυμάμαι (σ.σ. γελάει). Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο το να πετύχεις πέντε γκολ σε έναν αγώνα. Θέλει αρκετή τύχη, να πάνε όλες οι προσπάθειές σου στο τέρμα και να ευστοχήσεις. Για εμένα ήταν μια τέλεια ημέρα και θα τη θυμάμαι πάντα με χαρά». 

Γνωρίζεις πως αυτό το έχετε καταφέρει μόλις τρεις; Εσύ, ο Κριστόφ Βαζέχα και τώρα ο Μάρκους Μπεργκ; 
«Γνωρίζω και τον Μπεργκ που πέτυχε χθες τα γκολ! Με τον Κριστόφ, βέβαια, γνωρίστηκα πολύ καλά γιατί παίξαμε και μαζί στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής και την εποχή που παίζαμε μαζί ήταν από τους καλύτερους συμπαίκτες. Ένας φανταστικός παίκτης πραγματικά, εξαιρετικός». 

Η άποψή σου για τον Μπεργκ; 
«Ο Μάρκους Μπεργκ είναι γνωστός ποδοσφαιριστής, πολύ καλός επιθετικός, μου αρέσει ο τρόπος που παίζει. Είναι ένας αρκετά ικανός στράικερ, για αυτό έβαλε και πέντε γκολ άλλωστε, με διεθνείς παραστάσεις που βοηθάει πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό». 

Παρακολουθείς καθόλου τον Παναθηναϊκό; Έχεις ενημερωθεί για την πορεία του τα τελευταία χρόνια; 
«Παρακολουθώ κάποιες φορές την πορεία του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν έχει τόσο καλά αποτελέσματα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες στιγμές που έχει εντυπωσιακή εικόνα. Όπως το 0-3 απέναντι στον Ολυμπιακό, πριν δυο χρόνια, που το θυμάμαι καλά και ήταν εξαιρετικό παιχνίδι. Είναι μια μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, μια παραδοσιακή δύναμη. Θα έλεγα πως είναι από τις λίγες ομάδες που μπορούν να δώσουν σε έναν ποδοσφαιριστή τη δυνατότητα να βάλει πέντε γκολ σε έναν αγώνα, λόγω και της δυναμικής που έχει». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.