Show Ιππασίας στη Ρόδο (video)

Σε ένα εξαιρετικό show Ιπαασία εξλίχθηκε το «Show Jumping – Rhodes Summer Cup» που οργάνωσε Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου (Κ.Ε.Ιπ Ρόδου) σε συν διοργάνωση του ΔΟΠΑΡ.

Σε ένα εξαιρετικό show Ιπαασία εξλίχθηκε το «Show Jumping – Rhodes Summer Cup» που οργάνωσε Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου (Κ.Ε.Ιπ Ρόδου) σε συν διοργάνωση του ΔΟΠΑΡ.

Οι παρευρισκόμενοί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υπερθέαμά αλμάτων. Οι συμμετέχοντες εντυπωσίασαν με τις αποδόσεις τους, αθλητές διαφόρων ομίλων ταξίδεψαν από Αθήνα και Κρήτη μαζί τους και διακεκριμένοι προπονητές- αθλητές, όπως ο Δημήτριος Νάτσης, ο όποιος δήλωσε ενθουσιασμένος με την οργάνωση και το επίπεδο των αθλητών. Ο κ. Αλμπαντάκης και ο κ. Μιλωνάκος, ιδιοκτήτες ομίλων, έκλεισαν με την ευχή σε μια τέτοια επόμενη εκδήλωση να δηλώσει παρόν και η ομοσπονδία αφού αυτό που είδαμε δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από έναν αγώνα υπερπήδησης εμποδίων.

Η εκδήλωση περιλάμβανε διαδρομή με χρονομέτρηση στα 1m με καλύτερο χρόνο του Ιππέα Μανώλη Μαχραμά του Κ.Ε.Ιπ Ρόδου και του Γιώργου Αλμπαντάκη στο 0,80cm. από τον αθλητικό ιππικό όμιλό Κρήτης. Αυτό όμως που θα μας μείνει αξέχαστο είναι οι δύο δεσποινίδες με την επίδειξη puissance όπου η Ελισάβετ Μπρόκου με άλμα 1,50cm έκοψε τις ανάσες των θεατών καθώς και η Βασιλεία Μπάρδου με πολύ μικρή διαφορά στο 1,45cm. Πολλά συγχαρητήρια αξίζει να δώσουμε στον κ. Σαλονικιό για τις αποδόσεις των αθλητών του και αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως η Ρόδος βγάζει άξιους αθλητές.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν, ο πρόεδρος κ. Αγαπητός Παπουρδάνος και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής όπου με την σειρά τους τίμησαν τους αθλητές με συμβολικά έπαθλα. Η εταιρεία Volvo Βελμαρ υποστηρικτής του αθλήματος μέσω της εταιρείας Beyond group, η όποια είχε την επιμέλεια της οργάνωσης, έδωσε μέσω της κας Εμμανουέλας Αραμπατζή, σε όλους τους αθλητές αναμνηστικά δώρα. Πολλοί ήταν οι χορηγοί αυτή της εκδήλωσης, μιας και μέρος των εσόδων θα δοθούν για τις ανάγκες του Γ.Σ Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο. Δείτε στο παρακάτω link το ρεπορτάζ του από την διοργάνωση όπως το παρουσίασε το RODOS TV. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.