Ντιγκινί: “Η μπάλα δική μας” (video)

Ο Νικολά Ντιγκινί άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Άρη στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στη Λαμία, και την Τρίτη μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις, το ποδόσφαιρο που θέλουν να παίζουν οι κίτρινοι, αλλά και τη συνέχεια.

Ο Νικολά Ντιγκινί άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Άρη στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στη Λαμία, και την Τρίτη μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις, το ποδόσφαιρο που θέλουν να παίζουν οι κίτρινοι, αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά ο Γάλλος μίλησε για:

Για τον πανηγυρισμό του: 

“Έψαχνα με τον αδερφό μου έναν τρόπο να πανηγυρίσω το πρώτο μου γκολ με την φανέλα του Άρη. Ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας. Είχα την ιδέα να κάνω αυτό που αντιπροσωπεύει την ομάδα περισσότερο. Το άγαλμα του Αρη.

Γνωρίζω κάποια βασικά πράγματα για την ελληνική μυθολογία και τον Θεό Αρη. Δεν γνωρίζω αν θα το ξανακάνω. Η σκέψη μου ήταν να το κάνω σε όλα τα γκολ, κάτι που μου ζητάνε πολλοί”. 

Για την θέση του στο χθεσινό παιχνίδι:

“Τα συστήματα δεν είναι τόσο σημαντικά γιατί ο προπονητής ζητάει από τους παίκτες τις ίδιες κινήσεις σε κάθε σύστημα. Είχα θέση επιθετικού χθες και μεγαλύτερη πρωτοβουλία και ελευθερία κινήσεων. Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχαν πολλοί χώροι, όμως καταφέραμε και τους δημιουργήσαμε”. 

Για την εικόνα του Αρη μέσα στην σεζόν:

“Αυτό θέλει ο προπονητής. Να παίζουμε ποδόσφαιρο με κατοχή της μπάλας. Αυτή είναι η φιλοσοφία του και ο Αρης έφερε παίκτες που θα μπορούν να παίξουν το ποδόσφαιρο που είδατε χθες”. 

Για τον κόσμο του Αρη:

“Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε πολύ κόσμο την Κυριακή στο γήπεδο. Να μας σπρώξουν όμως στην Λαμία. Είναι ιδιαίτερο το να έχεις κόσμο στο πλευρο σου να σε ενθαρύνει. Ελπίζω να ζήσουμε ωραίες στιγμές την Κυριακή”. 

Για τη συνέχεια μετά την πρώτη νίκη:

“Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη. Πήραμε ψυχολογία και βοηθησε την νοοτροπία μας. Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι, ήταν το πρώτο παιχνίδι, ο δρόμος είναι μακρύς και αυτό ήταν μόλις το ξεκίνημα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.