Παγκόσμιο μετάλλιο για τις Νεάνιδες!

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για την ελληνική υδατοσφαίριση, καθώς η Εθνική Νεανίδων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βελιγράδι.

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για την ελληνική υδατοσφαίριση, καθώς η Εθνική Νεανίδων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βελιγράδι. 

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου επικράτησαν με 7-3 της Αυστραλίας στον μικρό τελικό της διοργάνωσης και ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου. 

“Είμαστε χαρούμενοι για την ομάδα μας και για το ελληνικό πόλο που σήμερα το βράδυ γιορτάζει για την μοναδική επιτυχία της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και το χάλκινο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων. Όταν ήρθαμε στο Βελιγράδι ήμασταν όλοι προβληματισμένοι και ίσως πολλοί από μας να μην περιμέναμε ότι θα φτάσουμε μέχρι το μετάλλιο. Όμως κάναμε μερικά εξαιρετικά παιχνίδια, όπως αυτό απέναντι στην Ρωσία και όλοι άρχισαν να μας υπολογίζουν”, δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Δήμου και πρόσθεσε: 

“Στον ημιτελικό με την Ισπανία παίξαμε επίσης εξαιρετικά για τρεις περιόδους, αλλά στο τέλος υποταχθήκαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα σήμερα στον κόσμο, την Ισπανία, που κερδίζει τους πάντες με χαρακτηριστική άνεση. Έχω πει ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Αν κερδίζαμε την Ισπανία θα ήμασταν εμείς σήμερα οι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια”.

ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 7-3

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 3-0, 1-1

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Δήμου):
Αρχοντάκη, Φουντωτού, Νίνου Π., Λούδη 1, Κανετίδου , Γιαννοπούλου, Νίνου Ε., Μυριοκεφαλιτάκη 5, Κατσιμπρή, Δούλη Β. 1, Κοντονή , Μπιτσάκου, Γιαννακέα

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Ντούσαν Νταμιάνοβιτς): Χόθον, Όμπερμαν 1, Τόμας, Σουόντλινγκ, Μίλικεν, Άντριουζ Α. 1, Τράπλιν, Μπάλεστι, Ντέιλζιελ, Νιούελ, Κίαρνς, Άντριουζ Τσ. 1, Ουέστ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.