Ψάχνεται για Μπίσκαν η Ανόρθωση

Η διοίκηση της Ανόρθωσης συνεχίζει ν' αναζητά προπονητή, μετά την απόλυση του Ρόνι Λέβι. Οι συνεχόμενες κακές εμφανίσεις της Ανόρθωσης στην εκκίνηση της σεζόν με αποκορύφωμα αυτή με την Αλκή Ορόκλινη, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής, με την διοίκηση να κρίνει πως η ομάδα χρειάζεται αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Η διοίκηση της Ανόρθωσης συνεχίζει ν’ αναζητά προπονητή, μετά την απόλυση του Ρόνι Λέβι. Οι συνεχόμενες κακές εμφανίσεις της Ανόρθωσης στην εκκίνηση της σεζόν με αποκορύφωμα αυτή με την Αλκή Ορόκλινη, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής, με την διοίκηση να κρίνει πως η ομάδα χρειάζεται αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Οι διοικούντες την ομάδα της Αμμοχώστου προσέγγισαν τον Ιγκόρ Μπίσκαν και ο Κροάτης κόουτς έχει προβάδισμα για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης. Η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι σημαντική για τις αποφάσεις των ιθυνόντων της κυπριακής ομάδας.

Ο 40χρονος Κροάτης προπονητής, που ξεκίνησε κι έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα (ως κεντρικός αμυντικός και ανασταλτικός μέσος) στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ ενδιάμεσα έπαιξε σε Λίβερπουλ (2000-2005) και Παναθηναϊκό (2005-07), ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα τον Ιανουάριο του 2016, ως βοηθός προπονητή στην Ρούντες. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους την ανέλαβε ως πρώτος προπονητής, κατέκτησε μαζί της το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της πατρίδας του και την ανέβασε στην πρώτη.

Η επιτυχία του επιβραβεύτηκε το καλοκαίρι του 2017 όταν κλήθηκε να αναλάβει την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, που είχε τερματίσει τρίτη στη Σλοβενία. Ο Μπίσκαν την οδήγησε σε εξαιρετική πορεία και κατέκτησε το νταμπλ, έχοντας σε 36 αγωνιστικές 23 νίκες, 11 ισοπαλίες και δύο ήττες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.