Μαρτίνς: “Δεν περιμέναμε με ξένους διαιτητές αυτό…” (video)

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας πως οι παίκτες του έδωσαν και την ψυχή τους, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάτι να δείξει.

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας πως οι παίκτες του έδωσαν και την ψυχή τους, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάτι να δείξει.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι κρατάει πέραν του αποτελέσματος: «Τέτοια ματς μπορούν να προσφέρουν κάτι ωραίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς βλέπουμε πράγματα που το διακινδυνεύουν αυτό. Έγιναν πολλά διαιτητικά λάθη. Είδα και το βίντεο και προσπαθώ να καταλάβω γιατί ο διαιτητής πήρε αυτές τις αποφάσεις στο 47’, κοντά στο 60 λεπτό, 83’, 84’. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις. Δεν περιμέναμε με ξένους για κάτι τέτοιο, εννοείται πως ήρθαν επειδή είναι διαιτητές έτοιμοι για τέτοια ματς. Το να γίνεται κάτι τέτοιο από ξένους διαιτητές με αυτόν τον τρόπο είναι κάπως. Είναι πολύ έξυπνο το πως δουλεύει όλο αυτό. Οι παίκτες στα αποδυτήρια είναι απογοητευμένοι. Τα δώσανε όλα, προσπάθησαν μέχρι τέλους και ο κόσμος… κουράστηκε, βοηθώντας την ομάδα μέχρι τέλους. Υπάρχει θυμός αυτήν τη στιγμή. Παρατηρώ τι συνέβη και αναρωτιέμαι γιατί συνέβη αυτό. 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας ξένος διαιτητής παίρνει τέτοιες αποφάσεις. Βλέποντας ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε τόσο σκληρά από την αρχή, δεν έδινε κάρτες. Ήταν προετοιμασμένος για να δει ένα τέτοιο παιχνίδι και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε αυτές τις αποφάσεις στον αγωνιστικό χώρο». 

Για το γεγονός ότι δεν νίκησε ο Ολυμπιακός και αν πρόκειται για κακό αποτέλεσμα: «Φυσικά και είναι κακό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας έδωσε τα πάντα και την ψυχή της για να πάρει τους τρεις βαθμούς που έπρεπε να τους πάρει. Κόντρα σε μια ομάδα που δεν είχε κάτι να δείξει». 

Για τις χαμένες ευκαιρίες στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό: «Δεν θέλω να τα συγκρίνω, είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Ήμασταν οι καλύτεροι και στα δύο, σήμερα είχαμε την κατοχή και τις ευκαιρίες και αυτό που μας μένει είναι το να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι τέλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.