Στην Αθήνα η Βαλέρια Γκολίνο για το 31ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Η σπουδαία Ιταλίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης Βαλέρια Γκολίνο, θα δώσει το παρών στο ιστορικότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ της πρωτεύουσας, καθώς η νέα δημιουργία της ελληνικής καταγωγής καλλιτέχνιδας, «Euphoria», αποτελεί την Ταινία Έναρξης στο 31ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου. «Ασχολούμαι με τις ταινίες από δεξαέξι χρονών, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Θα μου άρεσε να...

Η σπουδαία Ιταλίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης Βαλέρια Γκολίνο, θα δώσει το παρών στο ιστορικότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ της πρωτεύουσας, καθώς η νέα δημιουργία της ελληνικής καταγωγής καλλιτέχνιδας, «Euphoria», αποτελεί την Ταινία Έναρξης στο 31ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου.

«Ασχολούμαι με τις ταινίες από δεξαέξι χρονών, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Θα μου άρεσε να έχω ξεκινήσει νωρίτερα τη σκηνοθεσία.» – Βαλέρια Γκολίνο

31ο Πανόραμα

Το Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου επιστρέφει. Στο επίκεντρο της φετινής 31ης διοργάνωσης είναι ο πλούσιος, πολύμορφος και συχνά αναπάντεχος κόσμος της γυναίκας. Από τις 22 Νοεμβρίου έως και τις 5 Δεκεμβρίου, ο κινηματογράφος Τριανόν υποδέχεται τις καλύτερες ευρωπαϊκές κι ελληνικές ταινίες της χρονιάς, πρεμιέρες από όλον τον κόσμο, αφιερώματα σε μεγάλους δημιουργούς του Σινεμά, ειδικές προβολές, masterclasses και παράλληλες εκδηλώσεις.

Το Tvxs.gr είναι και φέτος χορηγός επικοινωνίας στο μακροβιότερο φεστιβάλ της Αθήνας και στην Κινηματογραφική του Στήλη, θα σας ενημερώνουμε αναλυτικά με τα νέα, αλλά και τις προτάσεις μας, για μία διοργάνωση που κατέχει δικαίως μία ιδιαίτερη θέση στα κινηματογραφικά τεκταινόμενα της πρωτεύουσας.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.