Κιτρινόμαυρη απογοήτευση

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα 2-1 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για την εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στο συγκεκριμένο ματς και το μέλλον του στο εφετινό πρωτάθλημα.

Από τη μία το απόγευμα της Πέμπτης στις δηλώσεις στο Novasports.gr άκουγες τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες της ΑΕΚ να δηλώνουν έτοιμοι να βγάλουν αντίδραση. Να είναι θυμωμένοι, να τους έχει πληγώσει ο τροπος με τον οποίο ήρθε η ήττα από τον Ατρόμητο. Να δείχνουν αποφασισμένοι να βγάλουν προσωπικότητα και εγωισμό εναντίον του Παναιτωλικού. Αυτή την αίσθηση σου έδιναν. Και από την άλλη να βλέπεις αυτή την εικόνα που είχαν οι Πρωταθλητές για 75 λεπτά παιχνιδιού. Άνευροι και απαθείς, να χάνουν όλες τις μονομαχίες, χωρίς τον παραμικρό αυτοματισμό, με ελάχιστη πίεση στους αντιπάλους, οι οποίοι με την διάθεση και την ψυχή που έβγαλαν ήταν δύσκολο να χάσουν αυτόν τον αγώνα.

Η εμφάνιση της ΑΕΚ ήταν ένα ναυάγιο. Ήταν μια εμφάνιση που σκόρπισε ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Άπαντες στο «κιτρινόμαυροι» στρατόπεδο περίμεναν αντίδραση από τους Πρωταθλητές. Αντίδραση που έμεινε στα λόγια και στα… Σπάτα. Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε πως θέλει να έχει παίκτες με κίνητρα και πως αν συνεχιστεί αυτή η είκονα πρέπει να αλλάξει πράγματα. Γιατί όμως να φτάσει στο σημείο να επιτρέψει να συνεχιστεί μια τέτοια άσχημη κατάσταση και να μην αλλάξει τώρα τους παίκτες που βλέπει πως είναι αδιάφοροι ή δεν έχουν διάθεση. Το κακό που δημιουργήθηκε με το 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό γιγαντώθηκε και τα πράγματα δυσκολεύουν αφάνταστα πλέον για την ΑΕΚ. Πέραν του ότι έμεινε εκτός τίτλου, έχει χάσει σημαντικό έδαφος και για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.  Τελος Νοεμβρίου καη η ΑΕΚ είναι κοντά στο να μείνει απο στόχους στο φετινό.

Πρωτάθλημα. Επειδή όμως και η δεύτερη θέση είναι προνομιούχα οι παίκτες της ΑΕΚ οφείλουν πρώτα για τους ίδιους να μαζέψουν τα κομμάτια τους, να αφήσουν στην άκρη αν υπάρχουν πράγματα που τους χωρίζουν και να ενωθούν για έναν σκοπό: την αναγέννηση της ΑΕΚ. Να καλυφθεί όσο περισσότερο γίνεται το χαμένο έδαφος. Το συντομότερο! 

ΥΓ: Οι αποδοκιμασίες και οι εξηγήσεις που ζήτησαν οι φίλοι της ΑΕΚ από τους παίκτες στο τέλος του αγώνα κυρίως για τις εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα φυσιολογικές. Ο Πέτρος Μάνταλος παραδέχθηκε πως η αποκλειστική ευθύνη των άσχημων αποτελεσμάτων είναι των ποδοσφαιριστών. Και αυτοί είναι που πρέπει να αντιστρέψουν το κλίμα. Όχι στα λόγια αλλά στην πράξη. 

ΥΓ 2: Αγωνιστικά δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Ομάδα χωρίς όρεξη, πάθος, νεύρο παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο. Στοιχεία απαιτούμενα για να φύγεις νικητής από τέτοια έδρα. Η ΑΕΚ δεν τα είχε και το πλήρωσε. Ειδικά στα γκολ που δέχεται οι παίκτες της πάνε δεύτεροι και ο Καμαρά τους παίρνει παραμάζωμα. Μια εικόνα αποκαρδιωτική και δεν έχει το παραμικρό νόημα να σταθούμε σε πρόσωπα. Δεν είναι της παρούσης… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.