Στην Ευρώπη, είναι Ρεάλ!

Μετά το ηχηρό χαστούκι από την Έιμπαρ, οι πρωταθλητές Ευρώπης βρήκαν και πάλι το χρώμα τους στην αγαπημένη διοργάνωσή τους, νικώντας τη Ρόμα με 2-0 παίρνοντας την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν στην αποστολή τον πρώτο σκόρερ τους, Έντιν Τζέκο, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που απεκόμισε στην προπόνηση της Δευτέρας, ενώ ο Σολάρι άφησε εκτός αποστολής τον Ίσκο, εξάλλου είναι ξεκάθαρο πως ο Αργεντινός προς το παρόν δεν φαίνεται να τον υπολογίζει. Η ήττα της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα από την Βικτόρια Πλζεν, είχε…αφαιρέσει το άγχος της πρόκρισης κι από τις δύο ομάδες, που κατέβηκαν στο «Ολίμπικο» με τρόπαιο την πρωτιά του ομίλου και θεωρητικά μια καλύτερη κλήρωση στη φάση των «16». 

Στο 20ο λεπτό οι «Μερένχες» απείλησαν με σουτ του Μόντριτς στα όρια της μεγάλης περιοχής, ο Όλσεν απομάκρυνε με τα πόδια, με τους γηπεδούχους να απαντούν με διπλή ευκαιρία, ένα σουτ του Κολάροφ εκτός εστίας, κι ένα ακόμη του Σικ από τα 8 μέτρα, το οποίο εξουδετέρωσε ο Κουρτουά. 


Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε στις καθυστερήσεις, με τον Τζανιόλο να εκμεταλλεύεται το λάθος του Καρβαχάλ, να δίνει έτοιμο γκολ στον Ουντέρ, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση προ κενής εστίας. 

Η εκκίνηση του δευτέρου μέρους ήταν ιδανική για τους πρωταθλητές Ευρώπης, αφού 61 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα,  ο Όλσεν δεν απομάκρυνε σωστά, ο Φάσιο τον μιμήθηκε κάνοντας λανθασμένο γύρισμα, ο Μπέιλ δεν είπε «όχι» στα δώρα για να ανοίξει το σκορ με το 16ο γκολ στο Champions League με τη φανέλα των Μαδριλένων. 

Στο 59’, ο Ουαλός έλαβε το ρόλο του δημιουργού, βγάζοντας τη σέντρα για τον Μπενζεμά, ο Γάλλος με κεφαλιά βρήκε σε θέση βολής τον Βάθκεθ, που είχε πολύ εύκολο έργο από τη μικρή περιοχή για το τελικό 0-2, το οποίο θα μπορούσε να ήταν πιο διευρυμένο για τους Μαδριλένους, που απώλεσαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. 

Την τελευταία αγωνιστική στις 12 Δεκεμβρίου η Ρεάλ φιλοξενεί στη Μαδρίτη την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι η Ρόμα μεταβαίνει στην έδρα της Πλζεν. 

Champions League, 5η αγωνιστική ομίλων

ΡΟΜΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-2

47’ Μπέιλ 0-1, 59’ Βάθκεθ 0-2

«Stadio Olimpico», Ρώμη, Ιταλία

Διαιτητής: Κλεμόν Τουρπέν
Κίτρινες κάρτες:   Τζανιόλο (42’)  –  Μόντριτς (21’), Βαράν (90+3’)
Κόκκινες κάρτες: –

Ρόμα (4-2-3-1): Όλσεν –  Φλορέντσι (αρχ.), Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροφ –  Ενζονζί  (64’ Τσόριτς), Κριστάντε –  Ουντέρ, Τζανιόλο (69’ Κάρσντορπ), Ελ Σαραουί (22’ Κλάιφερτ), Σικ

Προπονητής: Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κουρτουά –  Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος (αρχ.), Μαρσέλο –  Μόντριτς (80’ Βαλβέρδε), Γιορέντε, Κρόος –  Βάθκεθ, Μπενζεμά (77’ Ντίας), Μπέιλ (84’ Ασένσιο)

Προπονητής: Σαντιάγο Σολάρι

Αποτελέσματα 7ου ομίλου

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βικτόρια Πλζεν 1-2
Ρόμα-Ρεάλ Μαδρίτης 0-2

Βαθμολογία 7ου ομίλου

Ρεάλ Μαδρίτης 12
Ρόμα 9
Βικτόρια Πλζεν  4
ΤΣΣΚΑ Μόσχας`  4


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.