Θρυλική ανατροπή για Φιορεντίνα (video)

Η Σασουόλο βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο 67ο λεπτό φιλοξενώντας τη Φιορεντίνα και με 3-1 στο 80ο, αλλά οι βιόλα έφυγαν από το «Μαπέι» με το βαθμό της ισοπαλίας

Η 15η αγωνιστική της Σέριε Α μπορεί να ονομαστεί ως «η αγωνιστική της ανατροπής». Μετά τις Κάλιαρι, Σαμπντόρια απέναντι στις ομάδες της Ρώμης ήταν η σειρά της Φιορεντίνα να «δονήσει» το Μαπέι με μια ψυχωμένη ανατροπή. 

Η Σασουόλο ήταν η ομάδα που είχε τον πρώτο λόγο στο ματς μέχρι και το 70ο λεπτό. Διατηρώντας σαφές προβάδισμα στην κατοχή η ομάδα του ντε Τζέρμπι άνοιξε το σκορ με ισχυρό σουτ του Ντάνκαν στο 62ο και πέντε λεπτά αργότερα ο Μπαμπακάρ σκόραρε απέναντι στην παλιά του ομάδα, έγραψε το 2-0 αλλά δεν το πανηγύρισε. 

Ο υπό πίεση Στέφανο Πιόλι, αναγκάστηκε να ρίξει τους έχοντες αντιμετωπίσει εντός της εβδομάδας προβλήματα τραυματισμών, Τζιοβάνι Σιμεόνε και Φεντερίκο Κιέζα. Ήταν ο Σιμεόνε εκείνος που μείωσε σε 2-1 στο 70ο λεπτό, αλλά μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Σένσι με τρομερό σουτ έγραψε το 3-1.

Στο 86ο ο Τζούριτσιτς είδε δύο κίτρινες στην ίδια φάση, για φάουλ και διαμαρτυρία κι άφησε τη Σασουόλο με δέκα. Ο Μπενάσι τρία λεπτά αργότερα μείωσε σε 3-2 κι όταν ο Μιλίνκοβιτς στο πρώτο των καθυστερήσεων αποβλήθηκε κι η Φιορεντίνα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, σχεδόν όλοι πίστεψαν ότι η νίκη ανήκε στους γηπεδούχους. 

Στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων ο στόπερ των βιόλα Πετσέλα κουβάλησε τη μπάλα, βρήκε με κάθετη μεταβίβαση τον Κέβιν Μιραλάς και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που είχε μπει ως αλλαγή ολκλήρωσε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους, γράφοντας το τελικό 3-3. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.