Ξέχασε να … χάνει

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τελευταία φορά που η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία γνώρισε την ήττα

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τελευταία φορά που η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία γνώρισε την ήττα. Η περσινή πρωταθλήτρια και φετινή πρωτοπόρος Κ19 του ΠΑΟΚ συνεχίζει απτόητη μια εξαιρετική πορεία κι η ΠΑΕ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της παρουσίασε αναλυτικά το διόλου ευκαταφρόνητο κατόρθωμα. Αναλυτικά
«10.12.2017. Η Κ20 του Παναθηναϊκού αν και πολύ χειρότερη μέσα στο χορτάρι καταφέρνει να φύγει από τη Σουρωτή με μία νίκη με 0-1 και ξεφεύγει στην βαθμολογία της Super League με έξι βαθμούς. Η απογοήτευση και ο προβληματισμός στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο είναι διάχυτος. Ένα χρόνο μετά τίποτα δεν θυμίζει εκείνο το δύσκολο μεσημέρι κόντρα στους Πράσινους.
Από την ήττα από τον Παναθηναϊκό έχουν περάσει ακριβώς 365 μέρες. Την μέρα εκείνη ο γενικός αρχηγός της ομάδας και παλιά δόξα του Δικεφάλου, Κώστας Ιωσηφίδης, ήταν εκείνος που πήρε τον λόγο στα αποδυτήρια και έστειλε το μήνυμα της αντεπίθεσης, λέγοντας, πως η ομάδα θα κερδίσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και θα πάρει τον τίτλο. Όπως και έγινε. Και όχι απλά έγινε, αλλά συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Μέσα σ’ αυτό το διάστημα λοιπόν του ενός ημερολογιακού έτους, η πρώην Κ20 του Δικεφάλου και νυν Κ19 έχει παίξει 33 αγώνες. 29 για το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή και τέσσερις για το UEFA Youth League.
33 αγώνες γεμάτους ντέρμπι, παιχνίδια δύσκολα, παιχνίδια κρίσιμα. Ο απολογισμός της; 31 νίκες, δύο ισοπαλίες, ένα πρωτάθλημα, μία πρόκριση στα Play Offs του Youth League και απόσταση επτά βαθμών από την δεύτερη ΑΕΚ που έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο στην φετινή κούρσα του τίτλου.
Όπως σημειώνει στο paokfc.gr ο προπονητής της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία: «έχουμε ξεκινήσει μία προσπάθεια από την προηγούμενη σεζόν, με μία νέα ομάδα, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και φέτος με την ίδια βάση συνεχίσουμε δυνατά και τρέχουμε ένα πολύ καλό σερί. Όλοι στην ομάδα δουλεύουν εξαιρετικά και το σημαντικότερο όλων είναι ότι έχουν κοινούς στόχους. Έχουμε πολύ καλά παιδιά στην ομάδα, τους δείχνουμε τον δρόμο αλλά οι επιτυχίες είναι δικές τους. Εμείς απλά τους δείχνουμε τον δρόμο και είμαστε χαρούμενοι για την πρόοδό τους. Διαθέτουμε καλούς παίκτες και αυτό είναι ότι καλύτερο για το μέλλον του ΠΑΟΚ».
Από τη μεριά του ο αρχηγός της Κ19 όλο αυτό διάστημα, Ζήσης Χατζηστραβός, μίλησε για τα συναισθήματα που τους προκαλεί το αν μη τι άλλο εντυπωσιακό τους επίτευγμα και στάθηκε και στο κίνητρο που τους δίνει, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη, λέγοντας αναλυτικά: «είναι πολύ σημαντικό το αήττητο σερί που τρέχουμε εδώ και έναν χρόνο. Δεν το είχαμε στο μυαλό μας σε καμία περίπτωση και θεωρώ πως είναι αποτέλεσμα της σκληρής μας δουλειά με το τεχνικό επιτελείο και της θέλησής μας για συνεχή βελτίωση. Δεν είναι ο πρωταρχικός μας στόχος να διατηρήσουμε το σερί, αλλά σίγουρα μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Νιώθουμε πολύ ωραία με τα όσα έχουμε καταφέρει αυτές τις 365 μέρες και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να πανηγυρίσουμε στο φινάλε έναν ακόμα τίτλο» .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.