Γκος «Δυνατό τεστ για μας»

Για τον Φιλ Γκος η Βενέτσια δεν είναι σαν όλους τους υπόλοιπους αντιπάλους, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά, έχοντας αποτελέσει μέλος του. Ο Αμερικανός γκαρντ, στο πλαίσιο της media day για την αυριανή αναμέτρηση μίλησε σχετικά

Για τον Φιλ Γκος η Βενέτσια δεν είναι σαν όλους τους υπόλοιπους αντιπάλους, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά, έχοντας αποτελέσει μέλος του. Ο Αμερικανός γκαρντ, στο πλαίσιο της media day για την αυριανή αναμέτρηση μίλησε σχετικά: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Όχι μόνο για εμάς. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, να βελτιώσουμε τη θέση μας στην βαθμολογία και να είμαστε σε καλή κατάσταση για τα τελευταία, κρίσιμα παιχνίδια του 2ου γύρου. Σημασία έχει να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι».
– Γνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλον συμπαίκτη σου την ιταλική ομάδα …
«Η Βενέτσια είναι μία δυνατή και σκληρή ομάδα. Έχω παίξει εκεί και τους ξέρω καλά. Παίζει ίσως καλύτερα εκτός έδρας, από ότι στην έδρα της. Θα είναι ένα δυνατό “τεστ” για εμάς, για να δούμε πως λειτουργούμε και σε τι κατάσταση είμαστε, σαν ομάδα».
– Τί χρειάζεστε για να μπορέσετε να προσπεράσετε το συγκεκριμένο αγωνιστικό εμπόδιο;
«Θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να μην τους αφήσουμε να πάρουν πολλούς πόντους στο ανοικτό γήπεδο. Επίσης, θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, όπως κάναμε στα τελευταία παιχνίδια. Εφόσον τα κάνουμε αυτά, θα έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε. Επίσης θα πρέπει να περιορίσουμε τα επιθετικά ριμπάουντ».
– Τί σου έχει μείνει από τη θητεία σου στη Βενέτσια;
«Ήμουν για δύο χρόνια στη Βενέτσια, είχα καλές και κακές στιγμές, ήμουν κι αρχηγός εκεί, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει».
– Πόσο σημαντικός παράγοντας είναι για σας ο κόσμος;
«Η παρουσία του κόσμου μας δίνει πολύ σημαντικό πλεονέκτημα και μας δίνει ενέργεια, είναι ο έκτος παίκτης μας. Σε όλους, μας δινει ενέργεια. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο και πιστεύω πως θα πρέπει να έρθουν οι οπαδοί μας για να μας βοηθήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.