Λίγες παραπάνω λεπτομέρειες για την prequel σειρά “Pennyworth”

Δεν θα είναι για παιδιά.Ήρθαν οι πρώτες λεπτομέρειες για την πλοκή του "Pennyworth", της prequel...

Δεν θα είναι για παιδιά.

Ήρθαν οι πρώτες λεπτομέρειες για την πλοκή του “Pennyworth”, της prequel σειράς του Batman, η οποία εξιστορεί την ζωή του Alfred Pennyworth πριν γνωρίσει τον Thomas Wayne και γίνει ο μπάτλερ της οικογένειας.

Σύμφωνα με το CBR (μέσω Splash Report), το πιλοτικό επεισόδιο περιγράφεται ως ακατάλληλο για ανήλικους, καθώς “περιέχει υβριστικό λεξιλόγιο, σεξ, βία και αηδιαστικές σκηνές”.

Όσον αφορά τους χαρακτήρες, παρατηρείται διαφορά με τα κόμικς καθώς ο Thomas Wayne είναι ακόμα ανύπαντρος και δεν είναι χειρούργος, αλλά οικονομικός αναλυτής που δουλεύει για την κυβέρνηση.

Ο Alfred “κουβαλάει πολλά συναισθήματα από τον πόλεμο, αλλά δεν τα αφήνει να μπουν εμπόδιο στη ζωή του”, και αυτό φαίνεται γιατί έχει ξεκινήσει μια σχέση με την Esme, μια χορεύτρια στο μπαρ όπου δουλεύει ως μπράβος.

Όταν η Raven Society (κάτι σαν την Court of Owls των κόμικς της DC), απαγάγει την Esme αντί για τον Thomas Wayne, ο Alfred θα καταφύγει σε παράξενες μεθόδους για να την σώσει.

Στον ανώνυμο ρόλο της villain θα βρεθεί η Paloma Faith (The Imaginarium of Doctor Parnassus), ενώ ο Jack Bannon (The Imitation Game) θα ενσαρκώσει τον νεαρό Alfred Pennyworth και ο Ben Aldridge (Fleabag, Skinny Dip) θα συμπρωταγωνιστήσει ως Thomas Wayne.

Τα νέα για το “Pennyworth” τα μάθαμε τον Μάιο. Showrunner θα είναι ο Bruno Heller, ο οποίος θα υπογράψει το σενάριο ενώ ο Danny Cannon, που ακολουθεί εξίσου τους συντελεστές από το “Gotham”, θα φέρει χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Το “Pennyworth” της Epix θα έρθει στο κοινό με 10 μονόωρα επεισόδια και η πρεμιέρα του πιθανολογείται κάπου στο 2019.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.